Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ



Πιάνουν δουλειά από σήμερα ο Σκαρτσίλης και οι παίκτριές του



Το νέο τους ξεκίνημα θα κάνουν σήμερα στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, σε ό,τι αφορά στο κομμάτι του βόλεϊ. Μέσα στο καλοκαίρι ο Όμιλος έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο κόουτς Γιάννη Σκαρτσίλη και μαζί προχώρησαν με στόχο τη στελέχωση ενός γυναικείου τμήματος βόλεϊ που θα έδινε στα νεαρά κορίτσια των τμημάτων Νεανίδων -Κορασίδων που διατηρούσαν ψηλά τον Ν.Ο.Κ. τα προηγούμενα χρόνια στα αντίστοιχα περιφερειακά πρωταθλήματα, να κάνουν το βήμα παρακάτω!
Έφτασε τώρα λοιπόν η ώρα ώστε το τμήμα να αρχίσει τη δουλειά.
Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα γίνει σήμερα, με τον κόουτς να υποδέχεται όλες τις παίκτριές του στις 7 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο υπεύθυνος τεχνικός σύμβουλος είναι ο Γιάννης Σκαρτσίλης, ο οποίος μετά τη γνωριμία με τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα τις ενημερώσει για το αγωνιστικό πλάνο καθώς θα υπάρξει και συζήτηση πάνω σε διάφορα θέματα.
Σε ό,τι αφορά στις Ακαδημίες, το ξεκίνημα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
● Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καθημερινά 16:00 – 20:00 καθώς και στον υπεύθυνο Ακαδημιών Γιάννη Σκαρτσίλη στο τηλέφωνο 6945 977 893.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου