Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΑΔΗΣ

Βασικός ο Γιάννης Τσόπελας
με την Ζάκυνθο απέναντι στον ΟΦΗ!



Την εμπιστοσύνη του Ντάνι Ακίνο φαίνεται πως έχει κερδίσει με το «καλημέρα» ο Γιάννης Τσόπελας, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός στο «Χ» της ομάδας του με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο 23χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στους Κρητικούς οι οποίοι αγωνίζονται στην Super League.
Για την ιστορία, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με πέναλτι του Μακρή, ενώ η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 68΄ με πανέμορφο γκολ του Βαρέλα.

Στους Νέους
ο Κώστας Κλάδης
Στο πλευρό του Σπύρου Φιορεντίνου στους Νέους του ΑΠΣ Ζακύνθου θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν ο καλαματιανός προπονητής Κώστας Κλάδης! Ο πολύπειρος τεχνικός συναντήθηκε πριν από μια περίπου εβδομάδα με τον πορόεδρο της ΠΑΕ Ζακύνθου, Στέλιο Γούναρη μέσα σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.
Το βιογραφικό του Κλάδη είναι αν μη τι άλλο πλούσιο, αφού έχει προπονήσει αρκετές ομάδες στην Μεσσηνία μεταξύ άλλων τους Μεσσηνιακό, Πάμισο, Τέλο Άγρα και Φαραί, ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο της Θύελλας Αμπελοκήπων.
Το καλοκαίρι συμφώνησε με τον ΑΟ Λεβάντε, ομάδα της Α΄ κατηγορίας Ζακύνθου και θα παράλληλα θα βρίσκεται και στους Νέους του ΑΠΣ.
Με άλλα λόγια, στην μεγάλη ομάδα της Ζακύνθου η μεσσηνιακή αποικία …μεγαλώνει, καθώς στην αντρική ομάδα αγωνίζονται οι Δήμος Νινιός και Γιάννης Τσόπελας, ενώ στους Νέους ο Γιώργος Αριστομενόπουλος!


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου