Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΡΟΪΔΗΣ

Το Νο64 της παγκόσμιας κατάταξης
στον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας!!!



Ο Στέργιος Ροϊδης ανήκει στην «ελίτ» του ελληνικού και παγκόσμιου  Ταεκβοντό και πλέον στον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας.
Ο 28χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής Στέργιος Ροϊδης, με καταγωγή από τις Σέρρες, τα δύο τελευταία χρόνια έχει αναθέσει την προολυμπιακή του προετοιμασία στον καλαματιανό προπονητή, Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Αποτέλεσμα αυτού είναι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 64η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Μια θέση που τον φέρνει πολύ κοντά στην επίτευξη του τελικού του στόχου, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2016!
Έτσι ο ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας μαζί με τη Νίκη Αθανασοπούλου και τώρα την παρουσία του Στέργιου Ροϊδη, έχει δύο αθλητές έτοιμους και ικανούς να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας!
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη σημαντική και σοβαρή δουλειά που γίνεται στον καλαματιανό σύλλογο, που παγκοσμίως αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σωματεία που έχουν στη δύναμή τους δύο αθλητές με θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και προοπτική πρόκρισης στην Ολυμπιάδα!
Επόμενος στόχος των δύο πρωταθλητών είναι το Παγκόσμιο Βαθμολογημένο G1 Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου 2014.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου