Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΙΤΖΗ

Ανατροπή και πρόκριση στον ημιτελικό
του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Καλαμάτας!



Μια «μίνι» έκπληξη πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει την Κυπαρισσία από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, επικρατώντας με 3-1 και ταυτόχρονα ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Αριτζή, ο οποίος παρά το γεγονός πως δεν υπολογιζόταν από τον Γιώργο Πολυμενέα σκόραρε τα δυο πρώτα τέρματα της ομάδας του!
Συγκεκριμένα, στο 37΄ ο υψηλόσωμος φορ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και στο 63΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του!
Παρ’ όλα αυτά, ο Αλεξανδρόπουλος αντίκρισε δυο απανωτές κίτρινες κάρτες στο 80ο λεπτό από τον Γιώργο Μπλάνα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!
Αυτό ωστόσο δεν λειτούργησε τόσο αρνητικά, αφού ο Τσαναλίας ένα λεπτό αργότερα πέτυχε το 3-0!!!
Δυο λεπτά πριν την λήξη του 90λεπτου ο Χ. Παπαγεωργίου μείωσε σε 1-3, ωστόσο ο Α.Ο.Κ. στα εναπομείναντα λεπτά δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που θα του έδινε την πρόκριση.
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Η. Σκόρδος, Χ. Γεωργαντάς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάρης (38΄), Αλεξανδρόπουλος (80΄), Μαρούδας (89΄) – Παναγόπουλος (37΄), Γιαννόπουλος (61΄), Ντιόπ (63΄)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάρης, Μαρούδας, Τσαναλίας (82΄ Μούντανος), Πολυμενέας, Μπάλλας, Αργάνης, Αναγνωστόπουλος (67΄ Ζωγράφος), Τζίφας, Αριτζής (71΄ Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Φιλάι
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Ζαφείρης (57΄ Ανδρουτσής)

Τα ζευγάρια
των ημιτελικών!
Με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, τα ζευγάρια στους «4» διαμορφώνονται ως εξής:
Απόλλωνας Καλαμάτας – Ολυμπιακός Καλαμάτας
Τσικλητήρας Πύλου – Α.Ο. Διαβολιτσίου
Ο πρώτος αγώνας έχει οριστεί σύμφωνα με την προκήρυξη στις 7 Ιανουαρίου, ωστόσο με δεδομένο πως στα προημιτελικά οι επαναληπτικοί διεξήχθησαν ως επί τω πλείστον ένα μήνα περισσότερο απ’ ότι είχε προγραμματιστεί, παραμένει άγνωστο το πότε θα διεξαχθούν.

Για την ιστορία, οι επαναληπτικοί των ημιτελικών είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου