Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (7:30) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Σσσσς… έφτασε η ώρα του Κυπέλλου: 

Η «Καλαμάτα ’80» υποδέχεται την Παναχαϊκή

ΚΟΚΚΙΝΟ χαλί για να υποδεχθεί την ισχυρή Παναχαϊκή στρώνει σήμερα η «Καλαμάτα ’80». Ένας αγώνας διαφορετικός με τον ίδιο όμως στόχο: τη νίκη!
Πρόκειται για ματς Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, με χαρακτήρα νοκ άουτ που σημαίνει πως μόνο με νίκη στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην δυναμική αντίπαλο (και στο πρωτάθλημα) ομάδα της Παναχαϊκή, οι «λύκοι» θα μπορέσουν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους!
Οι φίλοι της πετοσφαίρισης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις δυο ομάδες live σε μια πρόβα τζενεράλε και για το πρωτάθλημα, αφού «Καλαμάτα ’80» και Παναχαϊκή θα συναντηθούν εκ νέου στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας του Α΄ γύρου αγωνιστικής ημέρας!
Για το παιχνίδι αυτό σημαντικό ατού για τους «λύκους» του Χρήστου Δημητρακόπουλου θα είναι ο σπουδαίος κόσμος τους!
Ωστόσο το γεγονός ότι μιλάμε για καθημερινή ίσως και να εμποδίσει κάποιους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους «Θαρρώ πως θα επηρεάσει σε έναν βαθμό το γεγονός ότι παίζουμε καθημερινή» μας είπε ο δυναμικός ακραίος της καλαματιανής Γιάννης Βραχνάς και συνέχισε: «…αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας!».
Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν στην τοπική μας ομάδα αυτό το παιχνίδι… με ενθουσιασμό και ανυπομονησία!
«Προβλέπεται ένα παιχνίδι δυνατό. Θα είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα σε δυναμικότητα. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στόχος μας να παίξουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε όλοι, κι εμείς αλλά κυρίως ο κόσμος μας», είπε καλώντας όλον τον κόσμο να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας.
Απώλειες για την ομάδα δεν υπάρχουν, όλοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Εν τω μεταξύ τα μαντάτα για τον Νίκο Γιατράκο είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος κεντρικός μετά την εγχείριση που έκανε προ μηνών στο χέρι του, έπιασε προχθές για πρώτη φορά μπάλα και σιγά σιγά προχωρά προς την πλήρη αποθεραπεία του και την επανεμφάνισή του στο παρκέ…
Το ματς ξεκινά στις 7:30 μ.μ… Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου