Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» - ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πικρή ήττα με παράπονα
από την διαιτησία…

ΥΠΕΡ των γηπεδούχων έληξε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ Ανδρών. Η «Καλαμάτα ’80» παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ (25-22), ισορρόπησε στο δεύτερο σετ και έκανε το 1-1 (18-25).
 Όμως η συνέχεια δεν κρίθηκε απλά στο συναρπαστικό παιχνίδι και στην δυσκολία που είχε έτσι κι αλλιώς καθότι ντέρμπι… αλλά κυρίως στα διαιτητικά λάθη! Λάθη στα οποία στέκονται οι καλαματιανοί, αφού καθώς φαίνεται έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματα ειδικά στα δυο τελευταία σετ που έκλεισαν στο 25-23 και η διαφορά τους στις λεπτομέρειες…
Το φινάλε σε ένα παιχνίδι που η τοπική μας ομάδα ήθελε και μια νίκη θα καθόριζε πολλά για την περαιτέρω πορεία της, την βρήκε ηττημένη με 3-1 σετ (25-22,18-25, 25-23,25-23) από την ομάδα της Παλλήνης, που πλέον φιγουράρει στα ψηλά…
«Η πικρία που μας μένει μετά το άτυχο αποτέλεσμα που επηρεάστηκε σαφώς από τα σοβαρά διαιτητικά λάθη μας πεισμώνει να συνεχίσουμε πιο δυνατά την προσπάθεια μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων στη σελίδα τους στο facebook, οι άνθρωποι της ομάδας. γεγονός που σαφώς σημαίνει πως δεν έχει χαθεί τίποτε για την επίτευξη του στόχου της 4αδας, μιας και μέχρι στιγμής στον Β΄ Όμιλο της Α2 Εθνικής οι «λύκοι» έχουν δείξει πως είναι οι δίκαιοι ιδιοκτήτες της 4ης θέσης πίσω από τα φαβορί που φέτος διεκδικούν την άνοδο!
● Διαιτησία: Σταρίδας και Χλωρός.
Τα σετ: 3-1 (25-22, 18-25, 25-22, 25-23)
ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Λιόντας, Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Τσικάτος, Μήτας, Κουλοχέρης / Βογιατζίδης (λ), Αγγελής, Μπαλογιάννης, Γκίκας.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80» (Δημητρακόπουλος): Βραχνάς, Μάνα, Μανιατέας, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Μπουσούνης/ Ντάκουρης Ε. (λ), Ντάκουρης Π., Καρράς, Αποστολόπουλος, Κωστάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου