Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΞΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΝΕΟΙ!

1-1 …εις διπλούν για τις Μικτές Ομάδες
Μεσσηνίας απέναντι στην Αρκαδία!

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

ΔΥΟ ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων Μεσσηνίας στα χθεσινά ματς που έδωσαν με την Αρκαδία για την 4η εξ’ αναβολής αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά για φέτος που καμία από τις δυο ομάδες δεν σημείωσε νίκη στην ίδια αγωνιστική.
Το αποτέλεσμα των Παίδων ήταν σχετικά δίκαιο αφού το ματς ήταν ισορροπημένο, ενώ για τους Νέους το παιχνίδι κάθε άλλο παρά στα μέτρα τους πήγε! Το τελικό σκορ τους αδικεί πάρα πολύ καθώς είχαν απέναντί τους τον καιρό και έναν πορτιέρο σε εξαιρετική μέρα!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝΠαίδες Μεσσηνίας – Παίδες Αρκαδίας          1-1

Ισορροπημένο παιχνίδι έγινε από τις δυο ομάδες στο εν λόγω ματς. Οι Μεσσήνιοι είχαν ελαφρώς περισσότερη κατοχή και έχασαν μεγάλη στιγμή με το δοκάρι του Μπίτσικα στο 32΄, ενώ η Αρκαδία έχασε διπλή ευκαιρία στο 19΄. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ, με τον Κανιώρο να βάζει μπροστά την Μεσσηνία στο 45΄ και τον Κουλεντιανό να απαντάει στο 62΄.
Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των Παίδων, οι οποίοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό μετά από δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα!
Φάσεις - γκολ
13΄ ο Μπίτσικας εκμεταλλεύεται το λάθος του Κωτσιόπουλου, μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και πλασάρει προ του Αρκά πορτιέρο, ο οποίος βγαίνει νικητής
18΄ σουτ του Καραχάλιου από δεξιά, εύκολα ο Κωτσιόπουλος
19΄ ο Καραμπάτσος από αριστερά κάνει το σουτ, ο Καλογερόπουλος αποκρούει δύσκολα και στην εξέλιξη της φάσης ο Μιχόπουλος δοκιμάζει νέο σουτ, όμως ο πορτιέρο της Μεσσηνίας μπλοκάρει
32΄ ο Μπίτσικας πιάνει έναν «κεραυνό» από αριστερά, όμως η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Αρκαδίας
34΄ κόρνερ του Λιαρίκου, μετά από αναμπουμπούλα ο Αλημίσης κάνει την κεφαλιά αλλά ο Καλογερόπουλος μπλοκάρει εύκολα
45΄ εξαιρετική κάθετη του Μιχαλέα στον Κανιώρο, αυτός πλασάρει και νικά τον Κωτσιόπουλο για το 1-0
62΄ από πλάγια θέση ο Κουλεντιανός δοκιμάζει το σουτ, η μπάλα περνά κάτω από τα πόδια του Καλογερόπουλου, έπειτα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-1
80΄ ωραία παράλληλη του Κατσικρού, ο Μιχόπουλος πλασάρει προ του Καλογερόπουλου όμως ο Μεσσήνιος πορτιέρο αποκρούει με τα πόδια
● Διαιτησία: Ν. Τουρλομούσης, Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Ι. Γιαννέτσος
ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Αδαμόπουλος (56΄ Παπαγιαννόπουλος), Κουλουμπός, Ζαφείρης, Μπάκας, Μιχαλέας, Κουτσουρόπουλος, Καραχάλιος (45΄ Φωτεινάκης), Μπίτσικας (68΄ Πικιός), Κανιώρος
ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κωτσιόπουλος, ΔΙκαίος, Μάνος, Αλέμης, Αλημίσης, Σούρσος, Γεωργακόπουλος (54΄ Κουλεντιανός), Λιαρίκος, Καραμπάτσος (63΄ Κατσικρός), Μιχόπουλος, Δολιανίτης (68΄ Σωτηρόπουλος)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Νέοι Μεσσηνίας – Νέοι Αρκαδίας        1-1

Έναν παλιό γνώριμο συνάντησε η Μικτή Μεσσηνίας στην 11άδα της Αρκαδίας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζαραφέτα, ο οποίος αγωνιζόταν τη σεζόν 2012-2013 στην μικτή Παίδων, η οποία είχε στεφθεί εκείνη τη χρονιά πρωταθλήτρια. Μάλιστα, συμπαίκτες του ήταν οι χθεσινοί του αντίπαλοι!
Οι Μεσσήνιοι γνώρισαν την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα, αφού μέχρι και πριν το ματς μετρούσαν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μεσσήνιοι Νέοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλο το παιχνίδι – ειδικά στο β΄ μέρος – όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο τέρμα ελέω …καιρού και Καμβύση! Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα «τυχερό» γκολ του Σιδέρη που προήλθε από απανωτά λάθη της άμυνας όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 53΄ με τον εξαιρετικό Παπαγεωργίου.
Λίγα λεπτά αργότερα ο καιρός … «τρελάθηκε», ξεκίνησε ισχυρή βροχόπτωση με πολύ αέρα που δυσκόλευε αφάνταστα την Μεσσηνία που είχε κλείσει στα καρέ της την Αρκαδία.
Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, κυρίως λόγω του εξαιρετικού Καμβύση που έκανε φοβερές επεμβάσεις!
Φάσεις – γκολ
12΄ ο Παπαγεωργίου βρίσκει με ωραία κάθετη τον Μπάρκα που  πλασάρει απέναντι στον Καμβύση, η μπάλα «σύριζα» από το αριστερό δοκάρι της Αρκαδίας
16΄ βαθιά μπαλιά του Καλύβα στον Κωνσταντόπουλο, αυτός κάνει το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Καμβύσης αποκρούει εύκολα
33΄ νέα κάθετη του Παπαγεωργίου στον Κωνσταντόπουλο που κάνει το πλασέ με τον Καμβύση απέναντί του, αλλά ο πορτιέρο της Αρκαδίας αποκρούει με τα πόδια!
37΄ Σιδέρης – Τσιακόπουλος εκμεταλλεύονται τα αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της Μεσσηνίας στην αντεπίθεση και συνδυάζονται ωραία, ο δεύτερος κάνει το σουτ εκτός περιοχής και ο Σιδέρης πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με πλασέ κάνει το 0-1!
46΄ γύρισμα του Θεοδωρόπουλου από δεξιά, ο Παπαγεωργίου κάνει με την μια το πλασέ από κοντά αλλά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της Αρκαδίας!
53΄ φάση «καρμπόν» με την προηγούμενη, μόνο που αυτή τη φορά ο Παπαγεωργίου ευστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1!
54΄ γύρισμα του Κωνσταντόπουλου από δεξιά, ο Σαρδέλης δεν μπορεί να «σπρώξει» την μπάλα σε κενή εστία!
62΄ ο Κωνσταντόπουλος βγάζει κάθετη στον Σαρδέλη, αυτός μπαίνει στην περιοχή και κάνει δυο απανωτά σουτ, αλλά ο Καμβύσης λέει «όχι» και στις δυο! Στην τρίτη προσπάθεια ο Σαρδέλης «πλακάρει» στον Παπαγεωργίου, αυτός πλασάρει αλλά ο Καμβύσης και πάλι με τα πόδια νικάει τους Μεσσήνιους!
64΄ ο Χαραλαμπόπουλος μπαίνει ταχύτατα από αριστερά και κάνει το πλασέ - αντί να γυρίσει στην περιοχή όπου ήταν 2 ανενόχλητοι παίκτες – όμως ο Καμβύσης εκτινάσσεται και αποκρούει σε κόρνερ!
71΄ φάουλ του Κωνσταντόπουλου από αριστερά, Σαρδέλης και Καραγιάννης πετάγονται στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπορούν να την «σπρώξουν» στα δίχτυα!
● Διαιτησία: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Ν. Τουρλομούσης, Ι. Γιαννέτσος
ΜΙΚΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εξαρχάκος, Γιαννής, Καλύβας (54΄ Παπαθεοδώρου), Καραγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος (46΄ Θεοδωρόπουλος), Παπαγεωργίου (61΄ Δρογγίτης), Σαρδέλης, Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας
ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Καμβύσης, Δικαίος (68΄ Αλουπογιάννης), Πανόπουλος (60΄ Δράνιας), Λίλης, Νικολόπουλος, Τσέμπελης, Μιχόπουλος, Ζαραφέτας, Σιδέρης, Ζευκίλης, Τσιακόπουλος (82΄ Λυτρίβης)



Α.Ν.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου