Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ένα …αυτοσχέδιο φράγμα
στο κλειστό της παραλίας!

ΕΝΑ …αυτοσχέδιο φράγμα τοποθετήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας! Προφανής αιτία η συσσώρευση νερών που εισρέουν από τη στέγη και το φράγμα που αποτελείται από σκάλες, γυρτούς τους σιδερένιους πάγκους, και λίγο δίχτυ επινοήθηκε προκειμένου να προστατεύσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που προπονούνται εκεί. Ωστόσο το αυτοσχέδιο αυτό φράγμα από μόνο του προσφέρεται για …τραυματισμούς!
Τα σχόλια όλων όσων το αντίκρισαν ήταν αν μη τι άλλο χλευαστικά, διότι είναι γνωστό πως η εικόνα του ΚΓ της παραλίας χρόνια τώρα δεν είναι η …πρέπουσα. Οι ανάγκες βελτίωσης εμφανής και επιτακτικές, τις οποίες μάλιστα ο φετινός χειμώνας ανέδειξε ακόμη περισσότερο.
Η γηρασμένη και προβληματική στέγη του δημοτικού σταδίου (κατασκευή του 1970) αποτελεί μεγάλο βραχνά καθώς επιτρέπει την εισροή νερών και οδηγεί στην καταστροφή του καινούργιου παρκέ και όχι μόνο.
Όπως έχουμε ξαναπεί το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένει για την ολοκλήρωση του τις καλές ημέρες, μέχρι τότε όμως εικόνες όπως αυτή που σας μεταφέρουμε αποτελεί πραγματικότητα για τους αθλούμενους στο κλειστό της παραλίας.
Η εικόνα και μόνο άλλωστε προδιαθέτει …σε αρνητικό σχολιασμό και παράλληλα προδίδει μια, αν μη τι άλλο, προχειρότητα από πλευράς υπευθύνων, οι οποίοι οφείλουν άμεσα να δώσουν μια λύση περισσότερο βιώσιμη!

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου