Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 1929

Κάνιστρας, Χελάς και Τσουλάκος στα πράσινα!


ΦΑΝΗ Κάνιστρα και Σταύρο Τσουλάκο στα «πράσινα» θα απολαύσουν οι φίλαθλοι του Παμίσου για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού οι διοικούντες εκτός από τον Γιάννη Χελά που «στρατολόγησαν» κατόπιν συμφωνίας με το Διαβολίτσι, ανακοίνωση την απόκτηση και των δυο προαναφερθέντων.
Η ανακοίνωση: 
«Ποδοσφαιριστές του Παμίσου είναι και επίσημα οι Φάνης Κάνιστρας και Σταύρος Τσουλάκος.
Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Τσικλητήρα Πύλου, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα μας στην Δ' Εθνική και είναι γνωστός στον κόσμο του Παμίσου για την ποιότητα του.
Ο δεύτερος αγωνιζόταν πέρυσι στον Μεσσηνιακό, και αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της καλαματιανής ομάδας στην Γ' Εθνική. Φέτος βρίσκεται μόνιμα στον Καναδά αλλά συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας μας και θα φορέσει την φανέλα του Παμίσου ως το τέλος της σεζόν.
Τέλος η οικογένεια του Παμίσου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ιωάννη Ηλιόπουλου για τον άδικο χαμό του 16χρονου γιού του Ηλία σε τροχαίο την Κυριακή το βράδυ.»
● Στη Μεσσήνη μετακομίζει και ο Γιάννης Χελάς, αφήνοντας πίσω του το Διαβολίτσι. Όπως έκανε γνωστό  η ομάδα του Διαβολιτσίου, οι δυο διοικήσεις ήρθαν σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη και ιδού τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
«O Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΜΙΣΟΥ για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΧΕΛΑ ΙΩΑΝΝΗ στην ομάδα της ΜΕΣΣΗΝΗΣ τον οποίο και ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ενώ η ανακοίνωση του Πάμισου για τον ίδιο παίκτη, αναφέρει: «Παίκτης του Παμίσου είναι και επίσημα, ο Γιάννης Χελάς. Ο καλαματιανός φορ που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Καλαμάτα και τον Μεσσηνιακό, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας και θα φοράει τα πράσινα από εδώ και στο εξής. Η απόκτηση του Γιάννη Χελά είναι σίγουρα μια ποιοτική κίνηση που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Επιπλέον παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μας ο Θανάσης Τσιμπλάκης, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα επιστρέψει στην Αθήνα. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου