Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ

Κατέθεσε ένσταση στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
για το ματς με την «Καλαμάτα ’80»
 

ΕΝΣΤΑΣΗ κατέθεσε χθες η ομάδα του Λάκωνα ΑΓΟΝΓ στην Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ομάδα της «Καλαμάτας ’80» η οποία όμως δεν μετέβη στη Λακωνία, επικαλούμενη αδυναμία λόγω των χιονοπτώσεων που εμπόδιζαν την μετακίνηση οχημάτων κατά την 24η Ιανουαρίου,  ζητώντας να καταχωρηθεί υπέρ της το παιχνίδι.
Η ομάδα του Γυθείου στηρίζει την ένστασή της στο γεγονός ότι ο δρόμος της Εθνικής Οδού Σπάρτης-Καλαμάτας ήταν ανοιχτός. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου με την τροχαία Σπάρτης και Καλαμάτας από την οποία, όπως λένε, ενημερώθηκαν πως η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά, αλλά και από το γεγονός ότι την ίδια ημέρα η παιδική ομάδα του Λακωνικού μετέβη στην Καλαμάτα για το παιχνίδι με τον Άτλαντα Καλαμάτας χρησιμοποιώντας το ίδιο δρομολόγιο!
Παράλληλα, παραθέτει δυο επιπλέον διαδρομές τις οποίες η αποστολή της καλαματιανής ομάδας θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει προκειμένου να μεταβεί στο Βλαχιώτη (σ.σ. διαμέσου Τρίπολης ή διαμέσου Αρεόπολης).
Το πλήρες κείμενο της ένστασης του Λάκωνα ΑΓΟΝΓ:
«Κύριε πρόεδρε, ζητάμε να κατοχυρωθεί το παιχνίδι Α.ΓΟΝ.Γ. -ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 που ήταν να διεξαχθεί στις 24 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 15:00 μ.μ. υπέρ της ομάδας μας για τους πιο κάτω νόμιμους και βάσιμους λόγους:
Επειδή η ομάδα της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 60 δεν ήταν εμπρόθεσμα την καθορισμένη ώρα έναρξης στο γήπεδο τέλεσης του αγώνα αδικαιολογήτως, αφού ο λόγος που επικαλέστηκε ήταν ότι δήθεν ο δρόμος Σπάρτης -Καλαμάτας την παραπάνω ημερομηνία, ήταν κλειστός από χιονοπτώσεις, πλην όμως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε τόσο με την Τροχαία Καλαμάτας όσο και με την Τροχαία Σπάρτης μας ενημέρωσαν ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά. Τούτο δε επιβεβαιώνεται πλήρως γιατί την ίδια ημέρα και ώρα διεξήχθη κανονικά ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, δηλαδή η ομάδα της Σπάρτης (και μάλιστα το παιδικό τμήμα αυτής) μετέβη (με λεωφορείο) για την διεξαγωγή του ως άνω αγώνα ακολουθώντας το ακριβώς ίδιο δρομολόγιο που θα ακολουθούσε και η ομάδα της Καλαμάτας, εάν βέβαια ήταν στην πρόθεση και θέληση της η διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.
Περαιτέρω, όπως καλώς γνωρίζετε για την μετάβαση από την πόλη της Καλαμάτας προς την Λακωνία, εκτός της ως άνω διαδρομής υφίστανται δύο ακόμη διαδρομές, μια μέσω Αρεόπολης και μια μέσω Τρίπολης.
Ως εκ τούτου, ζητούμε να κατοχυρωθεί ο ως άνω αγώνας υπέρ της ομάδας μας σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. γ του κανονισμού πρωταθλήματος.
Σε περίπτωση δε, που έχει προσκομιστεί ή σας προσκομιστεί οποιαδήποτε βεβαίωση περί του αντιθέτου παρακαλούμε για την άμεση χορήγηση της στο fax 27330-24244 και ακριβές αντίγραφό της στην διεύθυνση Ερμού αριθμ. 9 - Γύθειο Λακωνίας – Τ.Κ.  23 200 με παραλήπτη Νικόλαο Σπ. Πετάκο, προκειμένου να προβούμε .άμεσα στις νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.
Γύθειο 29 Ιανουαρίου 2015.»
● Για την ιστορία τον αγώνα αυτό η Ένωση έχει ήδη μεταθέσει για τις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο ΔΣ Βλαχιώτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου