Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 1888 ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥ

Γωγώ Σουρή: «Αυτή είναι
η πραγματική εικόνα της ομάδας μου!»

ΔΙΠΛΟ …ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

«ΑΠΟ ΔΩ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε μόνο άνοδο (σ.σ. αγωνιστική) από τον Μεσσηνιακό», με αυτά τα λόγια η προπονήτρια και παίκτρια του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888 Γωγώ Σουρή μας δίνει μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στο πρωτάθλημα βόλεϊ των γυναικών.
Η ομάδα του Μεσσηνιακού σιγά σιγά άρχισε να χαίρεται και να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της με τα θετικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο…
Χαρμόσυνο μαντάτο μετά από ένα δύσκολο πρώτο γύρο, όπου με το «καλημέρα» η νεοφώτιστη ομάδα του Μεσσηνιακού κλήθηκε να τα βάλει με τα φαβορί του ομίλου. Παραδοσιακές ομάδες με φιλοδοξία και στόχο ανόδου βρέθηκε απέναντι στις «πράσινες» που συν όλα τα άλλα έπρεπε να ξεπεράσουν και το σημαντικό ντισαβαντάζ της απειρίας, ψάχνοντας και βρίσκοντας το δυνατόν γρηγορότερο, τα πατήματά τους ώστε να μείνουν ζωντανές στην υπόθεση παραμονή.
Το πιο πρόσφατο τρίποντο, το «καθαρό» 3-0 επί του Ακρίτα στο Καλαματιανό ντέρμπι ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που κατάφερε να κερδίσει (δις) η ομάδα των «πρασίνων», όχι μόνο λόγω της αναπόφευκτης ανταγωνιστικής φύσης και πορείας των δυο σωματείων, που φέτος τρέχουν στην ίδια κούρσα, αλλά και προς την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής βόλεϊ γυναικών.
«Πραγματικά… αυτό είναι που μπορεί να αποδώσει ο Μεσσηνιακός. Το έχει δείξει εδώ και καιρό, από την ΕΑ Λαρίσης έχει ξεκινήσει αυτό…» λέει η Γωγώ Σουρή. Όσο για το τοπικό ντέρμπι με τον Ακρίτα είπε: «Είχα άγχος η αλήθεια είναι γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι… Αλλά η πραγματική εικόνα της ομάδας μου είναι αυτή!»
Διάχυτος πλέον ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία στα πρόσωπα των παικτριών του Μεσσηνιακού που προσμένουν η συνέχεια να επιφυλάσσει γι’ αυτές τα αποτελέσματα που πραγματικά αξίζουν κι έχουν κερδίσει ήδη μέσα από τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει.
«Από δω και πέρα μπορούμε να περιμένουμε μόνο άνοδο (σ.σ. αγωνιστική) από τον Μεσσηνιακό… Έχουμε ξεκινήσει από πιο πριν αυτή την καλή εικόνα, στο παιχνίδι με την ΕΑΛ, ακολούθως πήραμε βαθμό με τον Πορφύρα. Και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) πήγαν καλά τα κέντρα μας και το σέρβις μας με εξαίρεση το β΄ σετ. Όλα πήγαν καλά και η τακτική μας ήταν πολύ σωστή. Φάνηκε ότι ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και δεν χάσαμε την αυτοσυγκεντρωσή μας…» εξηγεί η Γωγώ Σουρή.

Διπλό καθήκον
το Σαββατοκύριακο

Διπλό καθήκον έχει η ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού εκτός από το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου το Σάββατο, ο Μεσσηνιακός επιβαρύνεται με ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό με την Πετρούπολη την επόμενη ημέρα (σ.σ. Κυριακή), που είχε πριν από δυο εβδομάδες είχε αναβληθεί λόγω της ακαταλληλότητας (ελέω κακοκαιρίας) του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου της Παραλίας.
Αισιόδοξο μήνυμα της προπονήτριας των «πρασίνων» για τα δυο αυτά παιχνίδια: «Τώρα έρχονται δυο ομάδες: ο Θρίαμβος  και η Πετρούπολη. Για τον Θρίαμβο πιστεύω πως μπορούμε να τον κερδίσουμε διότι στην ομάδα πάνε καλά όλα τα στοιχεία, μαζί και η ψυχολογία.
Και την Πετρούπολη μπορούμε να κερδίσουμε – είναι κατώτερη από τον Θρίαμβο - δυστυχώς όμως μας την έχουν βάλει Κυριακή…
Θα παίξουμε δυο δυνατά παιχνίδια  και μακάρι να αντέξουμε ώστε να κερδίσουμε…»
● Ειδικότερα, το Σάββατο 7 του μηνός, ο Μεσσηνιακός υποδέχεται στο Κλειστό της Παραλίας, στις 5μμ, τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Σαραβελάκης και Τσουμελέας.
Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 3.30 το μεσημέρι την Πετρούπολη (αγώνας εξ αναβολής). Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Χανδρινός και Σαραβελάκης.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου