Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

1985-2015: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέντε ημέρες για την εκκίνηση
του 15ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ η φετινή χρονιά για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τέτοια εποχή ο ΣΔΥΜ μας καλεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση της πόλης, τον Γύρο Καλαμάτας. Πρόκειται για τον 15ο αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 χιλιομέτρων που φέτος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη του Σακχαρώδους διαβήτη και τα έσοδά του θα διατεθούν στο σύλλογο Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας.
Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΔΥΜ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας και τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκειά Μεσσηνία», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, ΕΟΣΛΜΑΥ.
Πέντε ημέρες απομένουν για την εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων, που θα γίνει το Σάββατο 25/4 στις 6:30, μισή ώρα νωρίτερα θα έχει εκκινήσει ο αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος επίσης απόστασης 10 χιλιομέτρων (18:00), ενώ ο Αγώνας για παιδιά και γονείς 2 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 6:35.

Η προκήρυξη του αγώνα
«Τρέξε και βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή στον αγώνα της πόλης μας. Διαδρομή γρήγορη, επίπεδη, 8 από τα 10 km δίπλα στην παραλία.
Αφετηρία στην κεντρική πλατεία, αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής (ξενοδοχείο Φιλοξένια), τερματισμός στην κεντρική πλατεία.
Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 km.
Σε όλους όσους συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων. 
Η έναρξη των εγγραφών έγινε στις 3 του μηνός στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr. και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 23 Απριλίου. Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα, ενώ για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00 .
Τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο διαβητικών Ν. Μεσσηνίας.
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση. Τηλ. επικοινωνίας 6972302265
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, οι ανήλικοι συμμετέχουν με ευθύνη του γονέα τους.

Διαμονή
Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν στην πόλη της Καλαμάτας για τον αγώνα μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στα κάτωθι ξενοδοχεία στην παραλία Καλαμάτας:
ΗOTEL ΦΛΟΙΣΒΟΣ (κρατήσεις κος Σούμπλης): 6945939950. Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 35€, δίκλινο 40€, τρίκλινο 60€
[www.hotel-flisvos.gr]
ΗOTEL XΑΙΚΟΣ: Κρατήσεις στα τηλέφωνα 27210 82888, 27210 88902. Τιμή δωματίου χωρίς πρωινό: μονόκλινο 35€, δίκλινο 45€, τρίκλινο 50€. Με πρωινό +5€ ανά άτομο, ενώ το τρίκλινο είναι με την προσθήκη ράντζου. (www.haikos.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου