Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Θετικό πρόσημο η παρουσία 9 τενιστών του
στο 1ο Ενωσιακό Τουρνουά U10 στο Άργος

Με 9 τενίστες από τις ακαδημίες του, συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες του πρώτου Ενωσιακού Πρωταθλήματος για παιδιά κάτω των 10 ετώω, που έγινε την Κυριακή 5 Απριλίου στο Athlisis Tennis Club, Δαλαμανάρα Άργους.
Ειδικότερα, στο κόκκινο επίπεδο: οι Ιλιάνα Αθανασοπούλου (7 ετών), Άγγελος Κομίνι (7 ετών), Κρίστυ Χριστοπούλου (4 ετών), στο πορτοκαλί επίπεδο οι Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος (7 ετών) , Στέλλα Ρήγα (9,5 ετών) και Λυδία Ζέρβα (8,5 ετών). Τις δυνάμεις τους δοκίμασαν και η Ιλιάνα με τον Άγγελο, και στο πράσινο επίπεδο η ομάδα που απαρτιζόταν από τους Γκέρι Ασένοβα (9,5 ετών), Ξένια Τσάλτα (8,5 ετών) και Έκτορα Παπανικολάου (8,5 ετών).
Την ομάδα στο Άργος συνόδευσαν οι προπονητές του Ομίλου, Χρήστος Χριστόπουλος και Κατερίνα Σταμούλη.

«Η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και αθλητικά. Η Κρίστυ, η Ιλιάνα, ο Άγγελος, η Στέλλα και ο Διονύσης είχαν θετικό πρόσημο στους νικηφόρους πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε η Λυδία, η οποία έμεινε αήττητη τόσο στα μονά όσο και στα διπλά με συμπαίκτρια την Στέλλα. Η ομάδα του πράσινου επιπέδου με τους Γκέρι, Ξένια και Έκτορα πάλεψε αλλά δεν κατάφερε κόντρα στους ηλικιακά μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιπάλους από την ομάδα του Ρήγα Αργολίδας που είναι και από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Ομίλου και τέλος συγχαίρουν όλα τα παιδιά τις προσπάθειές τους: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους. Ένα μπράβο και στον Ρήγα Αργολίδας για την εξαιρετική διοργάνωση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου