Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΤΣΩΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΕΝΙΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Άρχισαν οι επαφές και τα σχέδια
για το 1ο «Ancient Messini Open»

ΤΙΣ … «σχεδιαστικές» βάσεις άρχισαν να μπαίνουν για το πρώτο διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο "Ancient Messini Open" θα διεξαχθεί από 1 έως 4 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Bouka Beach Resort στην Ανάληψη Μεσσήνης.
Πρωτεργάτης και διοργανωτής ο διεθνής τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος συναντήθηκε χθες στο δημαρχείο Μεσσήνης με τον δήμαρχο Γιώργο Τσώνη και τους αντιδημάρχους Ηλία Πετρόπουλο και Τάσος Τσερπέ, προκειμένου ως συνδιοργανωτές να κάνουν μια πρώτη συζήτηση για την διοργάνωση του προσεχή Οκτώβρη.
Το 1ο Ancient Messini Open θα διεξαχθεί 1 με 4 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Bouka Beach Resort στην Ανάληψη Μεσσήνης, το οποίο διαθέτει 5 γήπεδα τένις. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στο νομό μας και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή 30 ανδρών και γυναικών αθλητών του τένις τένις με αμαξίδιο όχι μόνο από τη χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτή τη συνάντηση αλλά και
«Εχθές πραγματοποίησα την πρώτη μου συνάντηση σχετικά με το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Ancient Messini open» που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο και δεν θα μπορούσε η αρχή να μην γίνει από τον οικοδεσπότη δήμο της διοργάνωσης, Δήμο Μεσσήνης.

Στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Μεσσήνης παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Πετρόπουλος και Τάσος Τσερπές.» είπε και τόνισε την ένθερμη υποδοχή που έλαχε στο δήμο Μεσσήνης ο ίδιος αλλά και η διάθεση συμμετοχής στη σπουδαία αυτή διοργάνωση για άτομα με ειδικές ανάγκες γράφοντας: «Ο Δήμος Μεσσήνης αγκαλιάζει την διοργάνωση και θα την στηρίξει ηθικά, υλικά και τεχνικά. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα τόσο με φορείς όσο και με ιδιώτες και ελπίζω να το στηρίξουν όλοι. Συνεχίζουμε μαζί..!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου