Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Στον 3ο Αγώνα Scramble η πρώτη φετινή νίκη του Ανδρέα Θεοδώρου
 2ος O ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΥΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SB 45'

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ του Αθλητικού Σωματείου  της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας συνεχίζονται…
Στο Αίγιο και στον 3ο αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Ν. Ελλάδας, η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. έδωσε βροντερό παρόν με τους αθλητές Θεοδώρου Ανδρέα και Αθανάσιο Μούγιο. Το σωματείο της ΛΕΜΟΚΑ ευχαριστεί την Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος για την στήριξή της.

Στο Αίγιο πήρε την πρώτη
νίκη της χρονιάς ο Θεοδώρου
Τρίτη και …φαρμακερή η προσπάθεια του Ανδρέα Θεοδώρου στο Αίγιο, που στις μέχρι πρότινος διοργανώσεις δεν ευτύχησε στα αποτελέσματα της κλάσης του, μένοντας αρκετά πίσω βαθμολογικά.
Στην κατηγορία S1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Ανδρέας Θεοδώρου δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από τους αντιπάλους τους, σε έναν με πολλή σκόνη κάτι που ωστόσο δεν φάνηκε να τον πτοεί! Από την εκκίνηση κιόλας βρέθηκε μπροστά έχοντας τον καλύτερο χρόνο και με την συμπλήρωσης της πρώτης ώρας του αγώνα βρισκόταν κατά 30΄΄ πιο μπροστά επιβάλλοντας τον δικό του ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα κόβοντας πρώτος το νήμα του τερματισμού με χρόνο 1:43:04.667. Αυτή ήταν η πρώτη του φετινή νίκη όχι μόνο σε αφορά στην κατηγορία S1 αλλά και στη γενική κατάταξη.

Νίκη αφιερωμένη στον
αγνοούμενο Ανθυποπλοίαρχο
Ο Ανδρέας Θεοδώρου ευαισθητοποιημένος με την περίπτωση εξαφάνισης του αγνοούμενου Ανθυποπλοίαρχου Αναστάσιου Νάκη, οποίος από τις 12 Απριλίου αγνοείται στο Μεξικό, του αφιέρωσε τη νίκη στον αγώνα του Αιγίου.
Στην κατηγορία S1 δεύτερος τερμάτισε ο Βλάσης Κόρκας και τρίτος ο Αθανάσιος Βούλγαρης.
Θυμίζουμε πως ο 22χρονος αγνοούμενος Ανθυποπλοίαρχος Α. Νάκης από τους Φούρνους Αργολίδας, ήταν μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που έπλεε σε θαλάσσια περιοχή δυτικά του Μεξικού και που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα του Πάσχα.

«Αργυρός» ο Μούγιος
στην κατηγορία SB 45'
«Αργυρός» ο Αθανάσιος Μούγιος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας στην κατηγορία SB 45' με χρόνο τερματισμού 46:56.929 σε 11 γύρους.
Στην ίδια κατηγορία πρώτος τερμάτισε ο Βασίλειος Κόρκας της Μ.Ο.Λ.Π. με χρόνο 46:32.672  και στην τρίτη θέση βρέθηκε ο αναβάτης της Λ.Ε.ΜΟΤ. Νεκτάριος Κατάμπας με χρόνο: 46:59.560.
● Στην Κατηγορία S2, όπου η ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. δεν είχε εκπρόσωπο, πρώτος αναδείχθηκε ο Χαλας Μαρίνος από το Σωματείο ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η., δεύτερος ο Γεώργιος Κυπραίος από την ΟΜΑΔΑ 65 Λ.Φ και τρίτος ο Χρήστος Νικολακόπουλος της Α.Σ.Μ.Σ.Α.
● Στην κατηγορία S SEN πρώτος τερμάτισε ο Νικόλαος Τσάνας της ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ., δεύτερος ο Νικόλαος Αναγνωστόπουλος της Α.Σ.Μ.Σ.Α. και τρίτος ο αναβάτης της Α.Μ.Ο.Σ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος.
● Στην Κατηγορία Sexpert πρώτος έκοψε το νήμα του τερματισμού ο αναβάτης της ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ. Ευάγγελος Μπουρίκας με χρόνο: 1:45:03.991, δεύτερος ο Βασίλειος Πετρόπουλος της Μ.Ο.Λ.Π. με χρόνο: 1:46:48.453 και τρίτος ο Απόστολος Καραφωτιάς της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ με χρόνο: 1:47:28.211.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου