Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δις ασημένια η Μυρτώ Αθανασουλάκη
του Φ.Ο.Κ. σε Σχοινάκι και Κορύνες!



Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η αθλήτρια του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, Μυρτώ Αθανασουλάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από τις 24 έως τις 26 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Εύοσμου.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν συνολλικά 120 αθλήτριες από 47 συλλόγους πανελληνίως, δείγμα του τεράστιου ανταγωνισμού που είχαν να αντιμετωπίσουν οι αθλήτριες του Φ.Ο.Κ. στην διοργάνωση.
Η Αθανασουλάκη ήρθε μια ανάσα από το υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε σχοινάκι και κορύνες, όμως εντέλει κατετάγη 2η και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ήρθε 9η στο Σύνθετο Ατομικό.
Πολύ καλές εμφανίσεις έκανε και η έτερη αθλήτρια του Φ.Ο.Κ. στην διοργάνωση, η Ζωή Πουλοπούλου που έδωσε «μάχη» στους ίδιους αγώνες με την Αθανασουλάκη. Η Πουλοπούλου πήρε την 9η θέση στης κορύνες και 16ο στο Σύνθετο Ατομικό.
Όσο για το ομαδικό, οι δυο παραπάνω αθλήτριες μαζί με την Δέσποινα Περιβολάρη κατετάγησαν 8ες!
Συνοδός των τριών αθλητριών στην Θεσσαλονίκη ήταν η τεχνική σύμβουλος του Φ.Ο.Κ. Μπελα Καρατάντσεβα, η οποία όπως και η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Κουβάτσου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των κοριτσιών.
Σημειώνεται πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής  Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου η αθλήτρια του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας Φωτεινή Μπούνα κατέκτησε την 27η θέση  σε σύνολο  65 αθλητριών από 33 Συλλόγους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου