Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΒΟΛΕΪ

Το ταξίδι στην Α2 για Άνδρες 
και γυναίκες ξεκινά από σήμερα

ΣΤΙΣ 8 σήμερα αργά το απόγευμα η ανδρική ομάδα του Ακρίτα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση εν όψει μιας σπουδαίας χρονιάς. Οι Άνδρες του Ακρίτα Καλαμάτας θα κάνουν φέτος την «παρθενική» τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και από σήμερα υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή και φυσικά συναθλητή εντός του παρκέ, Γιώργου Κουλιέρη και του βοηθού του Σάκη Δάρρα, αρχίζουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ταξίδι στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών!
Μοναδικός στόχος της ομάδας στον μόλις τέταρτο χρόνο λειτουργίας της, είναι η ανανέωση της παραμονής της στην κατηγορία.
Όπως έγινε ήδη γνωστό ο μέχρι πρότινος προπονητής Κωνσταντίνος Κουτράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από το σημαντικό πόστο του γενικού αρχηγού.
Το ρόστερ της ομάδας φέτος αποτελείται από τους κάτωθι 16 πετοσφαιριστές:
Κουλιέρη Γιώργο, Ξενάκη Μάνο, Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, Βραχνά Ιωάννη (από «Καλαμάτα ’80»), Μπελογιαννέα Λεωνίδα, Καρούνο Κυριάκο, Τρουπάκη Γιάννη, Πράττη Γιάννη, Σαρδέλη Ανδρέα, Μπελόγιαννη Χρήστο, Κακούρο Παναγιώτη, Τσολάκο Σωτήρη, Τσώνη Γρηγόρη, Βασιλόπουλο Γιώργο, Καρρά Στέλιο και Θεοδώρου Θανάση.
Παράλληλα, στις 4 σήμερα το μεσημέρι θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο επίσης δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, η αντίστοιχη ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας, που για μια ακόμη χρονιά ξεκινά με προσδοκία μιας θετικής και ανταγωνιστικής παρουσίας.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου