Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Πατάνε γήπεδο σήμερα 
τα κορίτσια του Γιάννη Σκαρτσίλη  


ΠΑΤΑΝΕ γήπεδο σήμερα τα κορίτσια του Γιάννη Σκαρτσίλη και του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας εν όψει του νέου πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π.!
Πέρυσι η ομάδα του ΝΟΚ έκανε το λογικό βήμα λειτουργίας -μετά από αρκετά χρόνια - γυναικείου τμήματος. Στο τιμόνι βρέθηκε με επιτυχία ο Γιάννης Σκαρτσίλης που έχουν στα χέρια του κορασίδες και παγκορασίδες κατόρθωσε να τερματίσει στην κορυφή της κανονικής διάρκειας και να φτάσει μέχρι και την Γ φάση του Τοπικού Γυναικών 2014-2015 διεκδικώντας και άνοδο!
Σήμερα, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της παραλίας όλα τα αγωνιστικά τμήματα βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αρχίζουν την προετοιμασία του για τη σεζόν 2015-16. Φέτος στο πλευρό του, ο Γιάννης Σκαρτσίλης, θα έχει συνεργάτη τον Δημήτρη Καθάρειο και μαζί θα δουλέψουν μεθοδικά για την σωστή εκμάθηση του αθλήματος και φυσικά την ανάδειξη των νεαρών ταλαντούχων αθλητριών όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου.
Οι προπονήσεις της ομάδας γυναικών θα πραγματοποιούνται Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή  2:30-4:00 μ.μ.
Όπως επίσης ανακοίνωσε ο σύλλογος: «Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τις ακαδημίες του συλλόγου οι οποίες θα προπονούνται Σάββατο και Κυριακή 11:40-12:55 μ.μ.»
Στάδιο

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου