Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 1888

Κωνσταντίνα Τζούλου «Όταν έχεις θέληση και
σωστή άμυνα, όλα μπορείς να τα καταφέρεις!»

ΔΥΣΚΟΛΗ αποστολή εκτός έδρας έχουν στο δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς οι πετοσφαιρίστριες του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 1888, οι οποίες το περασμένο Σάββατο μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα, στην δική τους ετεροχρονισμένη πρεμιέρα με τους Ίωνες. Το τελικό 3-0 μετά από μια όμορφη αναμέτρηση με το αξιόλογο συγκρότημα των Ιώνων, έδωσε την χαρά της πρεμιέρας με νίκη, παράλληλα με την δυνατότητα των παικτριών του Μεσσηνιακού  να δώσουν στο μεσσηνιακό κοινό μια πρώτη γεύση του τι έπεται…
Αυτή η χρονιά σίγουρα δεν θα είναι ίδια με την περσινή, διότι στον Μεσσηνιακό τα πράγματα φέτος είναι τελείως διαφορετικά. Δίχως να πετούν στα σύννεφα, προσγειωμένες στην πραγματικότητα και την δυσκολία και ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, οι παίκτριες του Μεσσηνιακού διεκδικούν φέτος επί ίσοις όροις τα αποτελέσματα απέναντι από ομάδες που διαθέτουν εμπειρία. Αφού και ο ίδιος μπορεί φέτος να πει πως έχει ενός χρόνου εμπειρίες στην πλάτη του, κάτι που είχε τη δυνατότητα να πει πέρυσι, χάνοντας στην ουσία έναν γύρο σε μοντάρισμα. Φέτος η Γωγώ Σουρή ευτυχεί σε ένα δεμένο σύνολο παικτριών που αγωνίζονται μαζί τα τρία τελευταία χρόνια κι αυτό προσφέρει το σπουδαίο στοιχείο της ομοιογένειας, του δεσίματος. Αυτά σε συνδυασμό όχι μόνο με την εμπειρία αλλά και το ταλέντο που πραγματικά υπάρχει στην ομάδα, μπορεί να αποδώσουν, θέληση να υπάρχει!
Σε αυτά τα στοιχεία στάθηκε στις πρώτες της δηλώσεις, η δυναμική διαγώνια Κωνσταντίνα Τζούλου, η οποία μετά τον αγώνα με τους Ίωνες δεν έκρυψε την χαρά της για την πρεμιέρα με το δεξί!
«Είμαστε νέα ομάδα, πάλι! Έχουμε κάνει νέες προσθήκες όπως αυτή της Κέλλυς Χειλαδάκη, η όποια έχει ήδη βοηθήσει πάρα πολύ.
Πέρα απ’ αυτό έχει δέσει η ομάδα πάρα πολύ, γιατί παίζουμε μαζί τρία χρόνια, από τότε που ήρθε και η Σπυριδούλα (σ.σ. Σκλήρη), κι από τότε έχουν γίνει κι άλλες προσθήκες.
Σημαντικό είναι ότι παίζει μαζί μας και η Γωγώ (σ.σ. Σουρή), που συντονίζει και ενώνει πάρα πολύ την ομάδα.»
Απαλλαγμένες από την απειρία της προηγούμενης σεζόν, στον Μεσσηνιακό νοιώθουν φέτος όλες οι παίκτριες αγωνίζονται με μεγαλύτερη σιγουριά.
«Η αλήθεια είναι πως πέρυσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ ανάποδα! Φέτος παρόλο που πήραμε το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλή χρονιά» δήλωσε η Τζούλου και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είμαστε μια δυναμική ομάδα και αμυντική και επιθετική. Δεν μόνο η αμυντικότητα, αλλά έχουμε και επιθετικότητα, οπότε πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε μια καλή χρονιά καθώς έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά. Ήταν τυπική και συνεπής σε όλα τα επίπεδα η προετοιμασίας μας, οπότε και οι προσδοκίες μας βγήκαν σήμερα (σ.σ. ματς πρεμιέρας).»
Με την άνοδο του Πορφύρα στην Α1 και την είσοδο της Ευρυάλης στον 2ο υποόμιλο, προκύπτουν αλλαγές, που ωστόσο δεν φαίνεται να πτοούν τις «πράσινες»: «Από άποψη δυναμικής, ο Πορφύρας ήταν πιο δυνατός, σαν ομάδα είχε καλύτερα στοιχεία. Η Ευρυάλη είναι κι αυτή μια αμυντική ομάδα. Είχαμε κάνει μαζί ένα φιλικό, αλλά θα προετοιμαστούμε για όλες τις ομάδες καταλλήλως…», είπε κλείνοντας η Τζούλου.
Ο Μεσσηνιακός μετά το βατό πρώτο ματς της χρονιάς, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει το φαβορί του 2ου υποομίλου, τον Πανιώνιο στην έδρα του. Η Κωνσταντίνου Τζούλου και οι συμπαίκτριές της θα ταξιδέψουν στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο με την ελπίδα ενός θετικού αποτελέσματος.
«Θέλουμε να κρατήσουμε το ίδιο μοτίβο δυναμικότητας και αποφασιστικότητας. Πιστεύω πως όταν έχεις θέληση και σωστή άμυνα - γιατί όλα ξεκινάνε από την άμυνα και την υποδοχή- όλα μπορείς να τα καταφέρεις!»



Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου