Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Κώστας Κλάδης: «Αφήνω την ομάδα σε
καλή κατάσταση με αισιοδοξία για το μέλλον»

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΥ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


«ΑΦΗΝΩ την ομάδα σε καλή κατάσταση με αισιοδοξία για το μέλλον» αναφέρει στη δήλωση παραίτησής του ο Κώστας Κλάδης που για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα το "κεφάλαιο" «Μαύρη Θύελλα»!
Η αναμενόμενη από πολλούς αποχώρηση του Κώστα Κλάδη από τον πάγκο, οδήγησε την διοίκηση σε νέες αναζητήσεις, καθώς καλείται άμεσα να βρει τον …διάδοχο του πάγκου!
Δια στόματος Γιώργου Ράλλη, φανερώθηκε πως ήδη γίνονται συζητήσεις με τρία πρόσωπα, όλα εκτός Μεσσηνίας.
Ένας εξ αυτών φαντάζει πιο κοντά σε συμφωνία με την ομάδα και οι πληροφορίες μιλούν για πρόσωπο με εμπειρία τόσο στην Β΄ όσο και την Γ΄ Εθνική κατηγορία. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός ημέρας να γνωρίζουν τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του Κώστα Κλάδη στον πάγκο.
«Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την "Καλαμάτα". Ευχαριστώ τον κ. Ράλλη και την διοίκηση της ομάδας για την συνεργασία καθώς και τον φροντιστή Δημήτρη Δρακόπουλο, που αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την ομάδα, καθώς και τους συνεργάτες μου Δημήτρη Χαντζή, Ιωσήφ Λουκά και Χαράλαμπο Μπαμπαλή που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να παρουσιαστεί άψογη η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές από βάθος καρδιάς για την άψογη έως και σήμερα συνεργασία. Ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές με μέταλλο και  φιλοδοξίες (χάρη στις προσπάθειες του κ. Ράλλη).
Αφήνω την ομάδα σε καλή κατάσταση με αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστώ τους φιλάθλους και τους οργανωμένους «Bulldogs» που σε κάθε παιχνίδι μας ήταν συγκινητικοί και αποτελούν την ψυχή της ομάδας.
Ευχαριστώ τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο που ήταν κοντά στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και η "Καλαμάτα" να βρεθεί εκεί όπου ανήκει".

Ο Ανδρέας Βλάχου
«σφυρίζει» στην Ερμιονίδα
Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο ορίστηκε εχθές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Στον εκτός έδρας αγώνα της Καλαμάτας στην Ερμιονίδα ορίστηκε ο Ανδρέας Βλάχος με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Γουργιώτη και Αικατερίνη Γκοντά του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής θα είναι η Ελένη Κυριού του ΣΔΠ Αρκαδίας.
Αναλυτικά, οι διαιτητές των αναμετρήσεων του τρίτου Ομίλου:
● Ηρακλής Ψαχνών – Χαλκίδα
(Μιάρης ΣΔΠ Δωδεκανήσου, Κοντιζάς, Σινιοράκης ΣΔΠ Πειραιά)
● Παναργειακός – ΑΟ Λουτράκι
(Μπαϊρακτάρης, Νιδριώτης, Δέτση ΣΔΠ Αθηνών)
● ΑΕ Σπάρτης – Α.Ο. Λεβάντε
(Καρυοφύλλης, Κουτσουμπού, Κοτζαμανίδης ΣΔΠ Αθηνών Πειραιά)
● Ένωση Ερμιονίδας – «Καλαμάτα»
(Βλάχος, Γουργιώτης, Γκόντα ΣΔΠ Αθηνών Ανατολικής Αττικής)
● ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός
(Ριππής, Γκαρτζονίκας, Φραγκούλης ΣΔΠ Πρέβεζας)
● Αιολικός – Δόξα Νέας Μανωλάδας
(Κάτοικος ΣΔΠ Αθηνών, Γεωργακόπουλος ΣΔΠ Αθηνών, Καλογερόπουλος ΣΔΠ Χίου)
● Βύζας Μεγάρων – Κανάρης Νενήτων Χίου

(Μαχαίρας ΣΔΠ Αθηνών, Λιαμπότης ΣΔΠ Αθηνών, Σταυρούλιας ΣΔΠ Αθηνών Δωδεκανήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου