Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 90ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Το πρώτο γκολ δια ποδός Αντώνη Μαυρέα
στο φιλανθρωπικό ματς με τους παλαίμαχους Λαμίας

Οι Αντώνης Μαυρέας, Γιάννης Αντωνόπουλος, Κώστας Λαγωνίδης και Κώστας Μαλιούφας στο προπονητικό capm του PAOK FC στην Λαμία

2-1 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση του «δικέφαλου του βορρά», γιόρτασαν χθες στη Λαμία σε συνδυασμό με εγκαίνια προπονητικού κέντρου και ακαδημίας του ΠΑΟΚ και φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων.
Πάντοτε πιστός στην φιλοσοφία του, ο ΠΑΟΚ επενδύει στο στόχο της σχολής του Έλληνα ποδοσφαιριστή και έτσι δημιούργησε 11 προπονητικά κέντρα ποδοσφαιριστών ηλικίας 8 έως 12 ετών, σχεδόν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ένα εξ αυτών στη Λαμία.
Παράλληλα, σε αγαστή συνεργασία με το ευρύ δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών, τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ αλλά και ανά τη χώρα οι επιλεγμένοι σκάουτερ, πρόσωπα πάντοτε συνδεδεμένα με την ιστορία του συλλόγου, συγκεντρώνουν τα ταλαντούχα παιδιά κάθε νομού, προκειμένου να προπονούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν σταδιακά τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
Ένας εκ των εκλεκτών του ΠΑΟΚ για το σκοπό αυτό είναι και ο μεσσήνιος προπονητής και παλαίμαχος του «δικεφάλου του βορρά» Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος συμμετείχε χθες στο φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων και παράλληλα παρακολούθησε προπονήσεις στο προπονητικό capm PAOK FC που εγκαινιάστηκε στην Λαμία.

Γκολ υπέρ του Κοινωνικού
Παντοπωλείου Δήμου Λαμιέων

Κούλης Αποστολίδης, Αντώνης Μαυρέας, Μιχάλης Μπέλης, Χρήστος Τερζανίδης, Κώστας Λαγωνίδης, Κώστας Μαλιούφας, Γιάννης Αντωνόπουλος και όλοι οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χθες στο Εθνικό Στάδιο Λαμίας για το φιλικό παιχνίδι που είχε πραγματικά καλό σκοπό! Ο στόχος ήταν συγκεκριμένος: η συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λαμιέων.
Έτσι αντί εισιτηρίου οι πολυάριθμοι, πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παλαιμάχων, πήγαν στο γήπεδο έχοντας από μια ή και περισσότερες συσκευασίες με τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαμιέων.
Όπως προαναφέραμε από την Πελοπόννησο βρέθηκαν στη Λαμία ο Αντώνης Μαυρέας και ο Γιάννης Αντωνόπουλος με τον πρώτο να ρίχνει και ένα… «τεμάχιο» (σ.σ. ένα γκολ) το πρώτο στο φιλικό των παλαιμάχων Λαμίας και βετεράνων ΠΑΟΚ ενώ το δεύτερο πέτυχε ο Αλεξανδρίδης, που τελικά έληξε με 2-1 υπέρ του ιστορικού συλλόγου.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν τα γνωστά ονόματα που φόρεσαν στη νιότη τους την φανέλα του ΠΑΟΚ: Μαυρέας Αν., Μήτογλου Δ., Ιορδανίδης Μ., Αλεξανδρίδης Κ., Κιτσιούδης Ι., Αργυρόπουλος Π., Αντωνόπουλος Ι., Σπανοσωτηρόπουλος Μπ., Λαγωνίδης Κ., Γιώκας Γ., Κουκίδης Στ., Μαλιούφας Κ., Μπορμπόκης Στ., Καλιφούλης Χ., Παπαχρηστούδης Γ., Ζαβαντίας Δ., Κούτσης Γ., Στυψιανός Λ., Τορακλίδης Ι., Χασιώτης Δ., Τουρσουνίδης Γ., Σιδηρόπουλος Π., Ορφανός Κ., Παποδούδης Θ., Σαβουλίδης Απ., Αποστολίδης Κ., Φιλώτας Σ., Μπέλλης Μ., Σκαρτάδος Γ.


Η αναμνηστική φωτογραφία ανάμεσα στους βετεράνους του ΠΑΟΚ και τους παλαιμάχους Λαμίας φανερώνει το εξαιρετικό κλίμα εντός και εκτός τερέν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου