Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ

Υγιεινός …περίπατος για τις «πράσινες»
που κέρδισαν με 3-0 τον κατώτερο Ακρίτα!

ΑΝΕΥ δυσκολίας ο Μεσσηνιακός …«καθάρισε» ένα ακόμη ματς! Αν και η αναμέτρηση είχε τη «σφραγίδα» Κυπέλλου οι «πράσινες» δεν αδιαφόρησαν ούτε και πτοήθηκαν και παρουσιάζοντας ένα ανώτερου του αντιπάλου Ακρίτα σύνολο, κέρδισε εύκολα την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.
Ο Μεσσηνιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και πλέον αναμένει τον επόμενο αντίπαλό του που θα προκύψει μέσω κλήρωσης.


Η εξέλιξη του αγώνα
Από την αρχή του παιχνιδιού, ο Μεσσηνιακός πήρε στα χέρια του έλεγχο του παιχνιδιού κρατώντας σταθερή απόσταση στο σκορ, επιβάλλοντας τον δικό του ρυθμό και … rocked the house!
Στο πρώτο σετ πήρε το +6, ο Ακρίτας έφτασε μέχρι το 3-9, ο έλεγχος όμως ανήκε …σε άλλα χέρια… Ο ασταμάτητος Μεσσηνιακός ανέβασε την διαφορά του σκορ στους 11 και 6-17 με τις εντυπωσιακές επιθέσεις της Γωγώ Σουρή. Η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη «ξύπνησε» αλλά λίγο  μειώνοντας σε 11-19, και πάλι όμως η «μπάλα ανήκε» στον Μεσσηνιακό που έκλεισαν το σετ με σκορ 11-25.
Όπως στο πρώτο έτσι και στο τρίτο σετ ο Μεσσηνιακός πήρε κεφάλι στο σκορ, ο Ακρίτας έβαλε μπροστά για λίγο τις μηχανές του ισοφαρίζοντα για πρώτη φορά στο σετ σε 8-8 και δυο φορές ακόμη στη συνέχεια σε 11-11 και13-13, όμως η γραμμή της επίθεσης του Μεσσηνιακού με επικεφαλής τις Κωνσταντοπούλου και Σκλήρη ανεβάζοντας γρήγορα και σταθερά τη διαφορά (13-15, 14-17 για να κλείσουν το σετ στο 14-25.
Στο τρίτο σετ η Γωγώ Σουρή είχε την ευκαιρία να ρίξει στη «μάχη» και τις μικρότερες αθλήτριές της (Σπανού, Κουτσουροπούλου, Μπαξιβανάκη) μιας και η εικόνα δεν άλλαξε, με τις πράσινες να παίρνουν ξανά υπέρ τους τη διαφορά. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έδωσε οδηγίες και με την Πανταζοπούλου να μένει για λίγο στο σέρβις η διαφορά μειώθηκε και για πρώτη φορά στο ματς ο Ακρίτας προηγήθηκε με 12-9. Η ψυχολογία των γηπεδούχων όμως είχε κλονιστεί, σε αντίθεση με των τυπικά φιλοξενούμενων αθλητριών του Μεσσηνιακού που ισοφάρισε γρήγορα και προηγήθηκε 12-15. (14-17, 14-21, 20-24). Το σετ έκλεισε η νεαρή Σπανού σε 20-25.

● Διαιτησία: Παν. Χανδρινός, Ανδρ. Χριστοδουλόπουλος. Σημειωτής: Κερασία Μουράτη
Τα σετ: 11-25, 14-25, 20-25.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάσκου, Καραχάλιου, Νικολακοπούλου, Δεδούση, Ιωσηφίδη, Μαντούδη, Παυλέα (λ)/  Κατσαρού (λ), Κουκούτση, Πανταζοπούλου, Νιάρχου, Κοτσιώρη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκλήρη, Παναγοπούλου, Ραμούνδου, Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Χειλαδάκη Σαμπάτη (λ)/ Μπούνα (λ), Τζούλου, Μπεσσή, Φωτεινάκη, , Κουτσουροπούλου, Μπαξιβανάκη, Σπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου