Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ

Κόβει πίτα αύριο μετά
τον αγώνα με τον Πανιώνιο

ΤΗΝ πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «Καραχάλιου» στην παραλία Καλονερού, ο Παντριφυλιακός όμιλος Καλουνερού μετά το κυριακάτικο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στην έδρα του, στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Η εκδήλωση της πίτας θα γίνει παρουσία των ποδοσφαιριστών, της τεχνικής ηγεσίας αλλά και των φιλάθλων της ομάδας.
Εξάλλου ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας που ήδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β τοπικής κατηγορίας δηλώνει ο Πρόεδρος του σωματείου Σάκης Γαλάνης οποίος μάλιστα προέβη σε μια δήλωση στο ιστολόγιο της ομάδας.
Ο πρόεδρος ευχαριστεί δημόσια όλους τους παίκτες, προπονητή, τα μέλη του Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία και τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι τις ημέρες των γιορτών τα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας έγιναν στόχος κλοπής αφού αφαιρέθηκαν δεκάδες μπάλες, δύο αθλητικές εμφανίσεις όπου η μία ήταν καινούργια, το Δ.Σ. αντέδρασε άμεσα.
Έτσι όχι μόνο αποκαταστάθηκε άμεσα το αθλητικό υλικό και οι μπάλες, αλλά δηλώνει ότι τέτοια περιστατικά δεν πτοούν την ομάδα και την συμπαγή αθλητική δύναμη που εκφράζεται με ευγενή άμιλλα και ήθος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου