Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΝΤΕΡΜΠΙ …ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Να μην πάει χαμένη η ευκαιρία
για βαθμολογική ανάσα θέλουν οι «λύκοι»

ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ: «Η ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ…»


ΝΤΕΡΜΠΙ καλαματιανό σήμερα για την Α2 και μπορεί η ΕΡΤ2 να μεταδίδει το ματς Ηρακλή- ΑΕΚ Αθηνών, το ενδιαφέρον του Β΄ Ομίλου μοιράζεται μεταξύ Χαλκίδας και Καλαμάτας! αφού σήμερα στο κλειστό της παραλές στις 6 μ.μ. «Καλαμάτα ’80» και Ακρίτας αναμετρώνται με κοινό στόχο το τρίποντο!
Οι μεν για να κρατηθούν μακριά από περιπέτειες και να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και οι δε για να κρατηθούν στη «ζωή» της Α2!
Ο αρχηγός των «λύκων» Δήμος Μπουσούνης πρωτίστως καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό της παραλίας για να παρακολουθήσει όμορφο θέαμα και ακολούθως αναλύει τόσο το προηγούμενο ματς όσο και το σημερινό, ξεκαθαρίζοντας πως όλα κρίνονται στον τρόπο διαχείρισης του παιχνιδιού. Το βλέπει ωστόσο ως ευκαιρία για την «Καλαμάτα ’80» να πάρει βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.
Πάντως, ο πασαρόδος των «λύκων» δηλώνει απεριόριστη πίστη στους συμπαίκτες και όλη την ομάδα πως και φέτος θα κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής παρά τις αναποδιές που μέχρι τώρα έχουν βρεθεί στο δρόμο τους…
● Έρχεστε από ήττα από τον Απόλλωνα. Πως εξελίχθηκε εκείνο το παιχνίδι ώστε να φτάσει στο 3-0;
«Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα πληρώσαμε την αποχή μας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τρεις περίπου εβδομάδες.
Παρόλο που σε όλα τα σετ ήμασταν κοντά στο σκορ, υπήρχε σαφής υπεροχή των αντιπάλων, αλλά όχι λόγω διαφοράς δυναμικότητας, λόγω δικιάς μας έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού.
Η ήττα και μάλιστα με 3-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη διαφορά μεταξύ των ομάδων και στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου πιστεύω θα κερδίσουμε.»
● Αυτή τη στιγμή η «Κ80» βρίσκεται στην 7η θέση, ουσιαστικά όμως είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Υπάρχει κίνδυνος;
«Προφανώς, εάν δεν είμαστε σοβαροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα κινδυνεύουμε! Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει όποιος παρατηρήσει την βαθμολογία!
Έχουμε τώρα όμως μπροστά μας δύο κρίσιμα παιχνίδια με αντιπάλους στα μέτρα μας που εάν κάνουμε 6 βαθμούς θα ξεφύγουμε για τα καλά από την...ανάσα τους!»
Τι (προ)βλέπεις για τη συνέχεια. Θα επιτευχθεί δηλαδή ο στόχος παραμονής;
«Προσωπικά πιστεύω ότι δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα παραμονής. Αλλά όσο αυτό δεν εξασφαλίζεται μαθηματικά, θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση! Το καλό με το φετινό πρωτάθλημα είναι ότι όλες οι ομάδες έχουν δυναμική, δεν υπάρχει "σάκος του μποξ" και κανένας δε μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει ως το τέλος!»
● Σήμερα παίζεται ντέρμπι τοπικό, με αντίπαλο τον Ακρίτα. Πως το βλέπεις, μπορεί ο συντοπίτης της Α2να κάνει ζημιά στην "Καλ80";
«Το παιχνίδι με τον Ακρίτα είναι μια ευκαιρία για όλους!
Ευκαιρία για εμάς να πάρουμε σημαντική βαθμολογική ανάσα…
Ευκαιρία για τον Ακρίτα να βγει από την ζώνη υποβιβασμού…
Ευκαιρία για το κοινό να δει ένα τοπικό ντέρμπι, που πάντα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.»
● Προβλέπεται μάχη με συγκινήσεις, Αξίζει να το παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος;
«Νομίζω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό ματς και ο κόσμος του βόλεϊ θα το ευχαριστηθεί.»
● Φέτος παρατηρείται μείωση του φίλαθλου κόσμου στις κερκίδες. Εκεί βρίσκονται οι γνωστοί "βολεϊκοί" με τις περσινές γεμάτες κερκίδες να μην έχουν φανεί ... ακόμη! Τι συνέβη;
«Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο σε σχετικά ικανοποιητικό βαθμό. Μπορεί να μην υπάρχει η "κάψα" της πρώτης χρονιάς που στα ντέρμπι με Καρδίτσα και Κολέγιο Αθηνών είχαμε το αδιαχώρητο με 800 και 1000 άτομα, αλλά ο κόσμος του βόλεϊ παρακολουθεί κανονικά.
Για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές ή ακόμα στιγμές καλύτερα στιγμές της εποχής Μεσσηνιακού, που υπήρχε κόσμος που δεν χώραγε να μπει στο Κλειστό πρέπει να υπάρξει πορεία πρωταθλητισμού από κάποια ομάδα.»
● Δηλαδή ο κόσμος έχασε το κίνητρο;
«Δυστυχώς ο κόσμος λατρεύει τις επιτυχίες και χωρίς αυτές δεν καίγεται ιδιαίτερα να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια. Εύχομαι πολύ σύντομα να υλοποιηθεί από τους (πολλούς είναι αλήθεια) μεμονωμένους παράγοντες μια συνεννόηση για να καταφέρει η πόλη να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο άθλημα του βόλεϊ. Εκτιμώ ότι μια τέτοια σοβαρή κίνηση θα ξυπνήσει πολλούς παράγοντες που έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους.»
● Ποιά ματς προσμετρώντας στη συνέχεια στη συγκομιδή βαθμών;
«Όλα τα ματς υπολογίζονται στο «σακούλι» των βαθμών. Αν δεν είμαστε σοβαροί μπορούμε να χάσουμε με κάτω τα χέρια από όλους, ενώ εάν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε κάτι από όλους.»
● Πιστεύεις πως την ώρα του "ταμείου" θα χαμογελάσετε;
«Η πίστη που έχω σε όλους τους συμπαίκτες μου προσωπικά είναι απεριόριστη…»


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου