Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ 59-53 ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΑ ΑΓΟΝΓ

Με +6 πήρε στο Γύθειο την 7η νίκη του ο Ευκλής!


ΕΝΑ ακόμη σημαντικό βήμα για την ανανέωση του εισιτηρίου παραμονής τους πραγματοποίησαν οι «rookie» της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κερδίζοντας με 59-53 στο κλειστό του Βλαχιώτη Λακωνίας, τον τοπικό Λάκωνα.
Ο Ευκλής παρότι παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες έπαιξε ψυχωμένα απέναντι στο Γύθειο που παλεύει για την σωτηρία του αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.
Στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ και όλα έδειχναν ότι το ματς θα ήταν ντέρμπι. Τον Ευκλή οδηγούσε σε πόντους ο Μαθιόπουλος κυρίως με σουτ από την περιφέρεια μάλιστα με buzzer beater τρίποντο ισοφάρισε και διαμόρφωσε το σκορ σε 24 – 24 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το Γύθειο ξεκίνησε δυνατά και πήρε μια διαφορά εννέα πόντων και όλοι πίστεψαν πως θα έπαιρνε και τη νίκη. Τότε όμως ήλθε η ώρα του Αγγελόπουλου από τον Ευκλή να ‘μιλήσει’. Ο πόιντ γκαρντ του Ευκλή πέτυχε ένα εντυπωσιακό σερί καλαθιών δίποντα , τρίποντα και βολές από κερδισμένα φάουλ με αποτέλεσμα να εκμηδενιστεί η διαφορά και το δεκάλεπτο να λήξει με σκορ 39 - 40 υπέρ του Ευκλή. Η ορμή του Αγγελόπουλου συνεχίστηκε και στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου συνέχιζε να σκοράρει αλλά και συμπαρέσυρε τους συμπαίκτες του σε καλές άμυνες με αποτέλεσμα ο Ευκλής να πάρει μικρή διαφορά πέντε – έξι πόντων και να την διατηρήσει μέχρι τη λήξη. Το Γύθειο παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλε δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε υπέρ των καλαματιανών με 59 -53.
● Δεκάλεπτα 13 – 13, 24 – 24, 39 – 40, 53 – 59
ΓΥΘΕΙΟ: Αποστολάκος, Σαραντάκος 2, Μπιρμπάκος 14 (2), Πρόκος, Μπαγιώκος 11, Γλεντζάκος 5 (1 τρ.), Μπουζέτος 11 (1 τρ.), Παναγιωταράκος, Μπουκουβάλας, Καλαποθαράκος 9, Φραγκιάς, Φεντιούκοβ.

ΕΥΚΛΗΣ: Διαμαντής, Εμμανουήλ, Φουρναράκος 3 , Χασανάκος, Αγγελόπουλος 23 (3 τρ.), Μαθιόπουλος 25 (5 τρ.), Σπυρόπουλος, Χριστοδουλάκης, Γκούμας 2, Λιανός 6 (2 τρ.), Μανωλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου