Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ 6ΑΔΕΣ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

4ος διαιτητής στη Τούμπα
ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία!

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε εχθές τις διαιτητικές 6αδες (διαιτητής, δύο βοηθοί, δύο επιπρόσθετοι, τέταρτος διαιτητής) των πρώτων αναμετρήσεων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό.

4ος διαιτητής στη Τούμπα
ο μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας!
Αύριο, 2 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία και ο Δημήτρης Τάτσης από την Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχαήλ Καλαθενός από τη Δωδεκάνησο.

Ο Σιδηρόπουλος
στο "Σπύρος Λούης"
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στο "Σπύρος Λούης" θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου.
Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος του συνδέσμου Αθηνών και ο Κυριάκος Μερκενίδης από την Μακεδονία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και επιπρόσθετοι βοηθοί οι Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας) και Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας).
Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική.


Πάει Euro ως 4ος ο Σιδηρόπουλος!
Ο διεθνής ρέφερι, Τάσος Σιδηρόπουλος, θα είναι στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε η UEFA την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η Εθνική ομάδα θα απουσιάζει από τα γήπεδα της Γαλλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι στο Euro, το ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο θα εκπροσωπηθεί από τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο διεθνής ρέφερι μπορεί να μην είναι στην λίστα των διαιτητών που θα σφυρίξουν σε αγώνες, ωστόσο μαζί με τον Λεοκορώσσο Κουλμπακόφ θα είναι οι δύο διαιτητές που θα χρησιμοποιηθούν ως 4οι στα παιχνίδια.
Τελευταία φορά που η ελληνική διαιτησία είχε συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήταν το Euro 2008 με τον Κύρο Βασάρα ο οποίος τώρα είναι στην Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Κύρος Βασάρας, είχε ξεκινήσει ως τέταρτος διαιτητής το 2000 και ο Τάσος Σιδηρόπουλος φαίνεται να βαδίζει στα βήματα του, με στόχο να εδραιωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους διαιτητές της Ευρώπης, όπως είχε επιτύχει ο σημερινός Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ. (Sport24.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου