Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΟ ΑΓΡΑ ΓΑΡΓΑΓΑΛΙΑΝΩΝ Η ΗΤΤΑ (3-1) ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Νίκη στα δυο εντός με Ανδρούσα
και Σπερχογεία για τη σωτηρία! 

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ γεύση άφησε η ήττα με 3-1 στο Διαβολίτσι από τον τοπικό ΑΟΔ στους παίκτες των Γαργαλιάνων, όχι τόσο ως προς το αποτέλεσμα αλλά ως προς τον τρόπο μ ε τον οποίο ήρθε η ήττα…

Αφού το πρώτο γκολ ήταν αυτογκόλ και το δεύτερο από προφανή θέση οφσάιντ.
«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θέλαμε τουλάχιστον να μην χάσουμε», μας είπε ο Δημήτρης Σώκαλης και συνέχισε: «Βάσει εμφάνισης δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία. Όταν όμως χαρίζουμε ένα αυτογκόλ, ισοφαρίζουμε ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοσή μας, αντιστρέφουμε τη ροή του παιχνιδιού δείχνοντας πως φεύγοντας θα πάρουμε έστω τον έναν βαθμό, βρεθήκαμε ξαφνικά πάλι πίσω στο σκορ με ένα γκολ που κατά την προσωπική μου άποψη - αλλά και πολλών ουδέτερων ανθρώπων που ήταν στο γήπεδο – προήλθε από προφανή θέση οφσάιντ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου!!!

Μετά το 2-1 βγήκαμε μπροστά κυνηγώντας το γκολ, όμως, τελικά δεχθήκαμε το τρίτο, αφού αφήσουμε χώρους στους αντίπαλους μας. παρόλα αυτά η νίκη των αντίπαλων ήταν δίκαιη τους οποίους ευχαριστούμε για την φιλοξενία»
Μια απώλεια που καθιστά τα επόμενα δυο παιχνίδια κρίσιμα για την υπόθεση σωτηρίας, αφού ο Τέλος Άγρας χρειάζεται πάση θυσία νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Ανδρούσα και Σπερχογεία.


«Στα επόμενα έξι παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έχουμε τέσσερα εντός και δυο εκτός έδρας.
Αρχής γενομένης από τα δυο συνεχόμενα εντός, στους Γαργαλιάνους, με Ανδρούσα και Σπερχογεία τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή!» είπε και συνέχισε: «Νομίζω πως όποια ομάδα περάσει τους 30 βαθμούς θα κατακτήσει την παραμονή. Οπότε εμείς χρειαζόμαστε το λιγότερο 8 βαθμούς για να κόψουμε το "νήμα" της …σωτηρίας…
Όμως θα κυνηγήσουμε το απόλυτο, προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Παράλληλα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των Γαργαλιάνων δικαιολόγησε τα «σκαμπανεβάσματα» της ομάδας του στο φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που την έχουν φέρει στη δύσκολη βαθμολογική θέση και στο κυνήγι της παραμονής, ως εξής: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με 10 μεταγραφές το Δεκέμβριο (αλλάζοντας τα 9/11 της εντεκάδας) και λογικό είναι να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση.

Θέλει υπομονή και επιμονή, τόσο από εμάς, τη διοίκηση και τον κόσμο αφού από τη μια στιγμή στην άλλη δεν γίνονται θαύματα…» Εκφράζοντας τέλος την πεποίθησή του πως «η ομάδα έχει και προπονητές και ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να την βγάλουν απ’ αυτή την δύσκολη θέση…»

Η ομάδα ξεκίνησε χθες και συνεχίζει αύριο, την Πέμπτη, την Παρασκευή και ολοκληρώνει το Σάββατο με χαλαρό φιλικό την προετοιμασία της εν όψει Ανδρούσας. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 20 του μηνός, έως τότε λοιπόν δίδεται ο αναγκαίος χρόνος για την διόρθωση των κακώς κειμένων στο αγωνιστικό κομμάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου