Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή αθλητών /σωματείων στο 2ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα

Στην 3η θέση η Ξένια Τσαλτά του Ο.Α.Κ.
στο πράσινο επίπεδο (αγωνιστικό) κοριτσιών

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΜΕ τις καλύτερες προϋποθέσεις, θετική διάθεση και φυσικά αγωνιστικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε το 2ο Προπαιδικο Πρωτάθλημα Στ' Ένωσης για παιδιά έως 10 ετών, που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με συναρπαστικούς αγώνες και πιο συγκεκριμένα με την φάση των ομίλων στην κατηγορία πράσινου επιπέδου (9-10 ετών), στην οποία πραγματοποιήθηκαν 42 αγώνες!!!

Εχθές (Κυριακή 4/4), ταυτόχρονα με την τελική φάση του πράσινου επιπέδου διοργανώθηκε το τουρνουά στο κόκκινο (5-7 ετών) και πορτοκαλί επίπεδο (7-10 ετών) με τις συμμετοχές να φτάνουν τους 120 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες!!!
Στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από τους συλλόγους Α.Ο.Α. Πατρών, Ζακυνθινός Ο.Α., Συκίωνος Κιάτου, Ο.Α. Ξυλόκαστρου, Ρήγας Αργολίδας, ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ ο διοργανωτής Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας συμμετείχε στο εν λόγω πρωτάθλημα με 40 παιδιά από τις αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες του αποσπώντας και αρκετές καλές θέσεις στο βάθρο.

Οι διακρίσεις του Ο.Α. Καλαμάτας
Η Ξένια Τσάλτα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία κορίτσια πράσινο επίπεδο (αγωνιστικό), ενώ στην 8αδα της τελικής φάσης έφτασαν οι Λυδία Ζέρβα και Θεοδώρα Σούμπλη.
Μία νίκη μακριά από την τελική φάση έμειναν οι Έκτορας Παπανικολάου και Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος με τον δεύτερο να μην προκρίνεται για διαφορά μόλις 2 game.
Στο πορτοκαλί επίπεδο 7-8 ετών οι αθλητές του Ο.Α.Καλαμάτας Αλκίνοος Παναγέας και Γιώργος Καραϊσκος έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης όπου ηττήθηκαν 7-6 από την Πατρινή ομάδα. Στο πορτοκαλί επίπεδο 9-10 ετών ο τελικός ήταν Καλαματιανή υπόθεση με την Λήδα Μπλουγουρά να κερδίζει την κατηγορία και τους Άγγελο Κομίνι και Ηλιάνα Αθανασοπούλου να μοιράζονται την δεύτερη θέση.
Με τον ΟΑΚ να κάνει στο φινάλε έναν συνολικά θετικό απολογισμό τόσο από τον αθλητικό όσο και από το διοργανωτικό κομμάτι.
Στις απονομές παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πελοποννήσου, Λουκάς Λουκάτος και ο πρόεδρος του Ο.Α. Καλαμάτας, Διονύσιος Λαμπρόπουλος. Στην διεκπεραίωση της διοργάνωσης, υπό της οδηγίες του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Χρήστου Χριστόπουλου, συνέβαλλαν ενεργά και ουσιαστικά τα μέλη του Δ.Σ. Σοφία Χαλασσοχώρη και Γιώργος Μιχαλόπουλος καθώς και τα μέλη του συλλόγου Χριστίνα Εξηνταβελώνη, Γεωργία Δικάιου και Χρήστος Χιουρέας.

Ευχαριστίες

Ο Ο.Α. Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους, τους προπονητές και γονείς που στήριξαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους. Επίσης ευχαριστεί τους αθλητές του Ο.Α. Καλαμάτας των αγωνιστικών τμημάτων παίδων και κορασίδων, οι οποίοι βοήθησαν στην διοργάνωση και εμψύχωναν τους μικρούς αθλητές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου