Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Η «Καλαματα» κέρασε 4αρα το Λεβάντε και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες παραμονής!

«ΞΕΣΠΑΣΑΝ» ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗ...ΟΤΑ, ΚΑΣΜΕΡΙΔΗΣ, ΡΑΧΙΜ ΚΑΙ ΤΟΡΕΖΑΝΙ ΤΟ ΚΑΡΕ …ΤΩΝ ΓΚΟΛ!

Η «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» ήθελε και πήρε τη νίκη που διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή στην Γ΄ Εθνική τη φετινή ταραχώδη, αγωνιστικά μιλώντας, χρονιά…
300 περίπου οι θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου εχθές το μεσημέρι για να παρακολουθήσουν την «Μαύρη Θύελλα» να πραγματοποιεί πολλές τελικές και τελικά να κλειδώνει από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη (3-0 και 4-0 στο φινάλε) απέναντι στο αδιάφορο και καταδικασμένο Λεβάντε που παρουσίασε υποτονική εικόνα, είτε επηρεασμένο από το σκορ είτε από τον βέβαιο υποβιβασμό του, είτε ακόμη και από το ταξίδι! Εκτός από τον αγώνα το Λεβάντε φαίνεται πως προβληματίζεται και για την κατάσταση του Μπινιχάκη που αποχώρησε με διάσειση από τον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής κ. Μαββίδης μάλιστα κατά την συνέντευξη Τύπου ενημέρωσε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως επρόκειτο να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις αναγκαίες εξετάσεις.
Η «Καλαμάτα» μπορεί να κέρασε 4αρα τον ΑΟ Λεβάντε με σκόρερ τους Ότα, Κασμερίδη, Ραχίμ και Τορεζάνι, παραμένει ωστόσο σε αρκετά δύσκολη θέση και επάνω ακριβώς στη ζώνη με 28 βαθμούς ενώ Ερμιονίδα και Βάρδα βρίσκονται στους 32.
Επόμενος αντίπαλος η 7η του πίνακα Χαλκίδα (33 β.) που χθες κέρδισε 2-1 τη Δόξα Ν. Μανωλάδας.
Φωτό: Αιμίλιος

Φάσεις - γκολ
7΄ κάθετη του Λιόλιου στον Ότα, το πλασέ του τελευταίου άνοιξε το σκορ σε 1-0
19΄ σέντρα Ραχίμ, ο Καλαντζής σημάδεψε με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκίνο έστρωσε στον Κασμερίδη με το πλασέ του τελευταίου να «γράφει» το 2-0
30΄ σέντρα Τορεζάνι από δεξιά, ο Τζιαφέρης έδιωξε προσωρινά, στην επαναφορά όμως το ευθύβολο σουτ του Ραχίμ βρήκε δίχτυα (3-0)
36΄σέντρα Ραχίμ από αριστερά, ο Τορεζάνι έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ
48΄ γύρισμα Ότα σε Καλαντζή που σούταρε από καλή θέση αλλά άουτ…
60΄ το κοντινό σουτ του Μαρούδα πέρασε άουτ
64΄ με πλασέ ο Τορεζάνι πέτυχε το 4-0
66΄ δεν μέτρησε το γκολ του Γκίνο καθώς επετεύχθη από θέση οφσάιντ
81΄ τακουνάκι Ότα σε Τσουλάκο, ο τελευταίος απέφυγε τον Οικονομόπουλο την τελευταία στιγμή όμως αντίπαλος αμυντικός πετάχτηκε και τον έκοψε…
83΄ το σουτ του Τσουλάκου απέκρουσε ο Χαραλαμπίδης
● Διαιτησία: Ιωαννίδης, Κοτζαμανίδης, Φαγκρίδας (ΣΔΠ Πειραιά)
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας (46΄ λ.τρ. Τσιμικλής), Ραχίμ, Γκίνο, Καλαντζής (60΄ Μπεγκλετζής), Τορεζάνι (72΄ Τσουλάκος), Ότα.
ΛΕΒΑΝΤΕ Χαραλαμπίδης, Κολομπάκης, Οικονομόπουλος, Τζιαφέρης (78΄ Πυλαρινός), Δουμούρας, Μαρίνος, Νινιός, Μπινιχάκης (83΄ Π. Μαρούδας), Μ. Μαρούδας, Στούπης, Κομιώτης (46΄ Πατσιαβούρας).



Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου