Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΣΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ Ρ.Γ. «ARMONIA CUP»

Έξι μετάλλια για τις εντυπωσιακές Μαριλένα Τριάντου, Ευτυχία Δωδεκάτου και Θεοδώρα Δημητρούλη του ΦΟΚ


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ με τις εμφανίσεις τους στο ταπί του κλειστού γυμναστηρίου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, οι αθλήτριες του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας Μαριλένα Τριάντου, Ευτυχία Δωδεκάτου και Θεοδώρα Δημητρούλη.

Οι τρεις αθλήτριες του καλαματιανού ομίλου συμμετείχαν το τριήμερο  7 με 10 Απριλίου στο 3ο Διεθνές Μίτινγκ Ρυθμικής Γυμναστικής  «Armonia Cup» το οποίο διοργάνωσε με επιτυχία ο Α.Σ ΑΡΜΟΝΙΑ Δήμου Δέλτα.

Περισσότερες από 280 αθλήτριες έδωσαν το «παρών» στη πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με τις καλαματιανές αθλήτριες να κατακτούν συνολικά έξι μετάλλια. Αναλυτικά:
Η Μαριλένα Τριάντου αγωνίστηκε στη κατηγορία παγκορασίδων όπου κατέκτησε τρία μετάλλια. Κατετάγη στην 1η θέση στο Σύνθετο ατομικό, κέρδισε την 1η θέση στο ελεύθερο και επίσης την πρωτιά στη μπάλα.

Η Ευτυχία Δωδεκάτου που συμμετείχαν στη κατηγορία παγκορασίδων κατέκτησε δύο μετάλλια: 1η θέση στη μπάλα, 3η θέση στο Σύνθετο ατομικό και 5η θέση στο ελεύθερο.

Ενώ, η Θεοδώρα Δημητρούλη που αγωνίστηκε στη κατηγορία κορασίδων κατέκτησε ένα μετάλλιο και συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) στις κορύνες ενώ την 8η θέση απέσπασε στο Σύνθετο ατομικό, στο στεφάνι και στη μπάλα.


«Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριες τους Bella Karatancheva  και Χαρούλα Γιαννακοπούλου» ευχήθηκε ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου