Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΠ

Αποκλείστηκαν ΝΟΚ και Μεσσηνιακός από
Ολυμπιάδα Πατρών και Ποσειδώνα Λουτρακίου


ΑΞΙΟΛΟΓΗ πορεία έγραψαν οι ομάδες ΝΟΚ και Μεσσηνιακού φέτος στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΠ, φτάνοντας στη φάση των «8»της φετινής διοργάνωσης, μένοντας έτσι εκτός final four

Στάθηκε καλά αλλά
έχασε ο ΝΟ Καλαμάτας

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου το περασμένο Σάββατο η ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας αντιμετώπισε για τη φάση των "8" του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών, από την οποία ηττήθηκε με 0-3 σετ (ο ΝΟΚ ήταν τυπικά γηπεδούχος).
Η ομάδα του ΝΟΚ στάθηκε αρκετά καλά και ήταν πολύ ανταγωνιστική απέναντι στην πατρινή ομάδα. Μάλιστα, στο 3ο σετ ο ΝΟΚ ήταν μπροστά με 12-5 και 15-8!Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΝΟΚ για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Σίγουρα, με την εμπειρία που απέκτησαν φέτος θα τα πάνε πολύ καλύτερα την επόμενη σεζόν.
● Τα σετ: 12-25,17-25,21-25.
Ν.Ο.Κ. (Σκαρτσίλης): Καράμπελα, Μαργέλη, Νικολιτσέα, Τζώρτζη, Μανιάτη, Μυλωνά, Κοντογόνη(λ) / Μέγγου(λ), Γαλανοπούλου, Φλαούνα, Δημητροπούλου, Γαϊτανάρου.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Στεργιοπούλου, Αγγελοπούλου, Χαντζή, Σαραπτσή, Ξεριζώτη, Παπαλάμπρου, Μαλασάρα, Καραβιώτη (λ) /Κοντραφούρη.

Ήττα με 3-0 σετ του Μεσσηνιακού
από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Ο Μεσσηνιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα Κορασίδων, σταματώντας μετά από πολλή καλή πορεία στη φάση των «8» της διοργάνωσης. Στο προχθεσινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τριπόλεως ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με 3-0 σετ.
Τα σετ: 20-25, 11-25,19-25
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Αντωνοπούλου, Μπαξιβανάκη, Βέλμαχου, Παπαδοπούλου, Κουτσουροπούλου,Ντάκουρη, Καραμπάτσου, Καραγιάννη, Ρομπάκη, Κοτσομύτη, Ντεκελέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου