Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εντυπωσιακές πτήσεις με αερόστατα από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons!

2c4b62097a0074baa43d5bd74f26b738_L



ΤΗΝ Κυριακή 15 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτες εντυπωσιακές πτήσεις με αερόστατα πάνω από τη Μεσσηνία, με βάση την Καλαμάτα, από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons! Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Ως πίστα απογείωσης και προσγείωσης στην πόλη μας θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων, στη Δυτική Παραλία, όπως έκανε χθες γνωστό ο δήμαρχος κ. Νίκας το οποίο ωστόσο θα χρησιμοποιηθεί προσωρινά αφού όπως ενημέρωσε «ήδη έχει δημοπρατηθεί από το Δήμο η προμήθεια των σχετικών υλικών, ώστε από την επόμενη σεζόν να δοθεί στη νεολαία που αθλείται, για την εξυπηρέτηση του ποδοσφαίρου», σημείωσε αναφορικά με το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου των πρώην Σφαγείων και βελτίωσης των λοιπών εγκαταστάσεων, προϋπολογισμού 200 χιλιάδων ευρώ.

«Θα δοθεί η δυνατότητα, εκτός από τους επισκέπτες μας και στους πολίτες να ανεβαίνουν τα αερόστατα  και να κάνουν αυτό το υπέροχο ταξίδι. Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον για την πόλη της Καλαμάτας γιατί θα είναι η έδρα των αερόστατων. Για πρώτη Ελλάδα θα έχουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα την οποία με χαρά υποδεχόμαστε και παραχωρούμε το συγκεκριμένο χώρο για την εξυπηρέτηση του τουρισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου