Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ «ΤΕΝΤΑ»

Το σφύριγμα της λήξης θα αναδείξει τον πρωταθλητή
της Α΄ Ε.ΚΑ.ΣΚΕ.ΝΟ.Π. και «κάτοικο» Γ΄ Εθνικής

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ διαιτητικό δίδυμο των Αντώνη Αναστόπουλου και Λάμπρου Νάστου θα διαιτητεύσουν στον τρίτο και καθοριστικό για το αύριο των δυο ομάδων αγώνα της τελικής φάσης των play off της Α΄ Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.  ενώ τα μέλη της γραμματείας θα είναι οι κ.κ. Παπαγεωργοπούλου, Ζερμπίνος και Κυριακοπούλου.
«Καλαμάτα B.C.» και Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης έχοντας ισοφαρίσει στα μεταξύ τους παιχνίδια, συναντώνται για τρίτη φορά σήμερα στις 7 μ.μ. στο κλειστό της «Τέντας».
Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες έχουν από δυο νίκες, από μία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και από μία στους δυο πρώτους τελικούς των play off. Αυτό σημαίνει πως η σημερινή νικήτρια ανέρχεται πανηγυρικά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και του χρόνου θα αποτελέσει τη μοναδική εκπρόσωπο της τοπικής ένωσης στα εθνικά σαλόνια.

Άνοιγμα της νότιας εξέδρας και έντονη
αστυνομική παρουσία τα μέτρα ασφαλείας
Έγινε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ένωσης παρουσία μελών του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και εκπρόσωπων των δυο ομάδων σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν τα μέτρια ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του σημερνού τελικού.
Τα μέτρια που αποφασίστηκαν είναι πρωτίστως ο έλεγχος κατά την είσοδο του κόσμου με σκοπό την απαγόρευση επικίνδυνων αντικειμένων (όπως αναπτήρες και μπουκάλια), το άνοιγμα της νότιας εξέδρας για την φιλοξενία των καλαματιανών φιλάθλων, ενώ οι φίλοι των Δρομέων θα καθίσουν στην βόρεια εξέδρα.
Αποφασίστηκε επίσης, η έντονη αστυνομική παρουσία χρέος της οποίας θα είναι η τήρηση της τάξης και η διατήρηση της ηρεμίας.


Η «Μαύρη Θύελλα» καλεί τον κόσμο
της να γιορτάσουν μαζί την άνοδο!
Με ανακοίνωση της η διοίκηση και τα μέλη της «Καλαμάτας BC» καλούν όλο τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν σήμερα στο μεγάλο τρίτο τελικό για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και αυριανού εκπροσώπου μας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, υποσχόμενη πως στο τέλος θα γιορτάσουν την κατάκτηση της κούπας!
«Με αφορμή τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Σ.Δ.Υ. Τρίπολης που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Τέντας και ώρα 19:00 και με τον οποίο θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Ά ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα θέλαμε απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας να τονίσουμε τα εξής :
Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας και φιλάθλους του μεσσηνιακού μπάσκετ να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν με τη φωνή τους και πάντα σε κόσμια πλαίσια την ομάδα μας, προκειμένου  μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν να πανηγυρίσουμε τη νίκη – άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Επίσης να είναι προσεκτικοί και να μην ακολουθήσουν τυχόν προκλήσεις από την αντίπαλη πλευρά, οδηγούμενοι σε συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν τη διακοπή του αγώνα ή την εκκένωση του γηπέδου.
Ενημερώνουμε πως κατόπιν σύσκεψης με την αρμόδια αστυνομική αρχή οι φίλαθλοί μας θα καθίσουν στην νότια κερκίδα του γηπέδου, γι’ αυτό και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο καλούνται να κατευθυνθούν προς εκεί.
Στην είσοδο του γηπέδου θα διενεργείται έλεγχος και δεν θα επιτραπεί η κατοχή αντικειμένων, όπως μπουκάλια , αναπτήρες κτλ.
Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους όσοι μας στήριξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε εύκολες και δύσκολες στιγμές και πάνω απ’ όλα τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν συνεχώς και από την πρώτη ημέρα δίπλα μας.
Σας υποσχόμαστε ότι θα καταθέσουμε αύριο και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας προκειμένου να είμαστε νικητές τιμώντας όλοι μαζί, παίκτες- προπονητής – διοίκηση – κόσμος το ευ αγωνίζεσθαι ευελπιστώντας στο θετικό αποτέλεσμα.»
Στα αγωνιστικά, ο Θεοδωρής Γιαννακόπουλος θα έχει στη διάθεσή του όλα τους άσους της «τράπουλας», ολοκληρώνοντας χθες σε κλίμα αισιοδοξίας την προετοιμασία για το σημερινό ματς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου