Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

1-3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ KBV COURTS

Το 1ο διεθνές Τουρνουά Beach Volley Bodytalk
με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας
ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΣΚΩΤΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ


ΤΟ «1ο Open Tournament Beachvolley Bodytalk golden & silver» διοργανώνεται στην πόλη μας το τριήμερο 1 με 3 Ιουλίου από την γνωστή εταιρία αθλητικών ενδυμάτων "Bodytalk".
Η "Bodytalk" από το 2014 είναι Μέγας Χορηγός του  Kalamata Beachvolley & beach bar των Ξενάκη – Κουλιέρη και επιλέγει ξανά την πόλη μας για να διοργανώσει μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση.
Το 1ο διεθνές Τουρνουά Beach Volley Bodytalk θα γίνει στις εγκαταστάσεις των KBV Courts με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας καθώς επίσης και των Εθνικών ομάδων Αγγλίας , Σκωτίας , Κύπρου τόσο στους άνδρες , όσο και στις γυναίκες.
Παράλληλα θα μπορούν να λάβουν μέρος και ερασιτέχνες αφού ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και τουρνουά silver κατηγορίας ανδρών-γυναικών τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αγωνιστικά μπλουζάκια Bodytalk (αντρικά/ γυναικεία) και θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις με μουσική και Djs !.
Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του ΚBV στο facebook: https://www.facebook.com/KBV.Courts.Sea.Bar, στα τηλέφωνα : 693-6708461 και 694-4504721 καθώς και στη ταχυδρομική διεύθυνση του  Kalamata Beachvolley & beach bar: Ναυαρίνου 223, Παραλία Καλαμάτας

«Μενού» γεμάτο δράση
στα KBV Courts

Ιουνίου και Ιουλίου το αγωνιστικό «μενού» στα KBV Courts είναι γεμάτο δράση καθώς στα γήπεδα της παραλίας θα γίνουν οι κάτωθι διοργανώσεις:
11-12 Ιουνίου: Beach volley μικτό και γυναικείο silver
17-19 Ιουνίου: Beach Foot Volley
25-26 Ιουνίου: Beach volley αντρικό - γυναικείο
Βeach tennis αντρικό - γυναικείο

01-03 Ιουλίου: Βeach volley Bodytalk αντρικό - γυναικείο golden-silver

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου