Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πλήρη ανακαίνιση επιπλέον παιδικών χαρών σε Χώρα και Μεθώνη

ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΟ δάπεδο νέα παιχνίδια και περίφραξη περιλαμβάνει η πλήρη ανακαίνιση επιπλέον παιδικών χαρών που προχωρά ο Δήμος Πύλου-Νέστορος κατόπιν υπογραφής συμβάσεων προμήθειας, τοποθέτησης και ανακαίνισης των παιδικών χαρών σε Μεθώνη και Χώρα.
Ειδικότερα, οι παιδικές χαρές έμπροσθεν του Δημαρχείου Χώρας και στην παραλία της Μεθώνης θα ανακαινιστούν πλήρως και θα τοποθετηθούν σε αυτές ελαστικό δάπεδο και νέα παιχνίδια. Επιπλέον θα κατασκευαστεί περίφραξη.
« Οι στόχοι μας και οι υποσχέσεις μας προς τους πολίτες παίρνουν μορφή. Συνεχίζουμε ως Δημοτική Αρχή να διεκδικούμε την ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων σε όλους τους τομείς επιχειρησιακών προγραμμάτων. Έχουν ξεκινήσει οι ανακαινίσεις των παιδικών χαρών στο Δήμο μας με αυτές του Χανδρινού, της Φοινικούντας και της Πύλου και τώρα προχωράμε σε αυτές τις Μεθώνης και της Χώρας. Στόχος μας είναι να βελτιωθούν οι χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους σε όλες τις δημοτικές ενότητες», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Να σημειωθεί τέλος πως οι εργασίες αρχίζουν άμεσα και είναι από ιδίους πόρους του Δήμου Πύλου-Νέστορος και η εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο είναι η «Ι. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου