Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Φωτο:Swimnews Gr
Ένα χρυσό και δυο ασημένια μετάλλια
για την Βασιλική Μπάκα στην Τραπεζούντα

Η ΜΙΑ επιτυχία διαδέχεται την άλλη και πλέον με σιγουριά μπορεί να πει κανείς πως το μέλλον της μεσσηνιακής και ελληνικής κολύμβησης ακούει στο όνομα Βασιλική Μπάκα!
Η νεαρή κολυμβήτρια του ΝΟΚ Καλαμάτας και μαθήτρια του 1ου Λυκείου Καλαμάτας, ξεκίνησε με το δεξί τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο κολυμβητήριο Τραπεζούντας, κατακτώντας με ένα χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 56.45 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ!
Αυτό όμως ήταν μόνον η αρχή… Διότι οι «χρυσές» εμφανίσεις της καλαματιανής κολυμβήτριας συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες των αγώνων.
Η Βασιλική Μπάκα αγωνίστηκε μαζί με τις Φιλιώ Ραφτοπούλου, Γεωργία Παυλοπούλου και Ιλιάνα Οικονόμου στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο Γυναικών. Με επίδοση 3.49,01 η ελληνική ομάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλοπάτι της μικτής ομαδικής γυναικών, πίσω από την πρωτοπόρο Βραζιλία (3.48,77), αφήνοντας τρίτη την οικοδέσποινα Τουρκία (3.52,04).
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ελληνική ομάδα και στα 4Χ100 μικτή Γυναικών. Σε αυτό το αγώνισμα μαζί με την Βασιλική Μπάκα στα 4Χ100 ΜΟ αγωνίστηκαν οι Όλγα Ντάλλα, Ξανθή Μητσάκου, Αγγελική Μαυραντζά, Μαρία Παπαδοπούλου (αρχηγός της Ελληνικής αποστολής), με χρόνο 4.19,94. Σε αυτή την απονομή Βραζιλία και Τουρκία άλλαξαν θέσεις, με πρώτη την οικοδέσποινα με 4.13,79 και τρίτη την Βραζιλία με 4.19,94.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου