Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο "ΚΕΡΜΕ" ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

Το «10» το καλό …στην
φαρέτρα του Νίκου Κακαλέτρη!

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΜΕΝΙΔΗΣ ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ «Φ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «μπαμ» έκανε η ομάδα της Πύλου, που ανακοίνωσε προ 48ωρου την απόκτηση του Νίκου Κερμενίδη. Ο γνωστός με το παρατσούκλι «Κέρμε», επιτελικός μέσος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο μισό της σεζόν στην «Καλαμάτα» και το υπόλοιπο μισό στον Θεσπρωτό, και για την νεοφώτιστη ομάδα της Πύλου που κίνηση με κίνηση φανερώνει τις διαθέσεις της για μια παραπάνω από αξιοπρεπή πρώτη εμφάνιση στα εθνικά σαλόνια, αποτελεί σπουδαία μεταγραφική «ντόπα».
Ο σπουδαίος επιτελικός μέσος (2/10/88), παραμένει στην Γ΄ Εθνική μετακομίζει ωστόσο στην Πύλο. Αφού ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής προ 48ωρου ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των ανθρώπων του Τσικλητήρα και τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου!
Πέρυσι, ο γεννημένος στα Γιαννιτσά ποδοσφαιριστής, το πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου ήταν στη ομάδα της «Καλαμάτας», μετρώντας 12 συμμετοχές και 1 γκολ και αμέτρητες θετικές επεμβάσεις και ασίστ, ενώ το υπόλοιπο της σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Θεσπρωτού.
Δεν χρειάζεται να θυμίσουμε, αλλά να τονίσουμε, πως την φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» την τίμησε και με το παραπάνω, προσφέροντας με όρεξη και αγωνιστικό τσαμπουκά παραπάνω απ’ όσο του ζητήθηκε και όποια θέση κι αν χρειάστηκε να υποστηρίξει, το έκανε με το κεφάλι ψηλά!!!
Ο 28χρονος Νίκος Κερμενίδης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο μάλιστα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Αετό Σκύδρας, Θερμαϊκό, Ζάκυνθο, Κόρινθο, Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο με την Εθνική ομάδα Παίδων και Ελπίδων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το 2012 είχε περάσει από το «μικροσκόπιο» του Νίκου Αναστόπουλου στον ΟΦΗ.

«Κίνητρο μου οι φιλοδοξίες προπονητή και
διοίκησης για μια ανταγωνιστική ομάδα»
Ο "Κερμε" των φιλάθλων, επιστρέφει μετά από ένα εξάμηνο στην Μεσσηνία για να χαρίσει ξανά δυνατές συγκινήσεις στον κόσμο που τόσο τον αγάπησε. «Οδεύοντας» με άρωμα εθνικών κατηγοριών προς Πύλο, μίλησε στη «Φ» για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του νεοφώτιστου συλλόγου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, καθώς και τη χρονιά που πέρασε:
● Παρά τις θελκτικές προτάσεις ομάδων του Βορρά επέλεξες τον Τσικλητήρα, τι σε έκανε να πεις το «ναι»;
«Αποφάσισα να πάω γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και ο πρόεδρος ήταν "εντάξει" απέναντι μου. Επίσης μου αρέσει η Μεσσηνία!
Το κίνητρο μου ήταν οι φιλοδοξίες του προπονητή και της διοίκησης για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.»
● Τι κρατάς από την περσινή χρονιά /ομάδα;
«Για την περσινή χρονιά έχω να πω ότι μου άφησε μια πικρία, γιατί δεν ήθελα να φύγω από τη «Μαύρη Θύελλα». Παρόλα αυτά πήγα σε μία ομάδα που πρωταγωνίστησε στον δεύτερο όμιλο.»
● Από την «Καλαμάτα» ήρθε πρόταση συνεργασίας;
«Επίσημη πρόταση δεν έγινε από "Καλαμάτα"!»
● Για τη νέα σεζόν, ποιοί είναι οι στόχοι σου;
«Τη νέα σεζόν ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»
● Θεωρείς ότι η νέα σεζόν στην κατηγορία θα είναι δύσκολη, θα κρύβει κίνδυνους;
«Είναι δύσκολη κατηγορία η Γ΄ Εθνική και φυσικά κρύβει κίνδυνους!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου