Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

BEACH VOLLEY- ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Άφησαν παρακαταθήκη για το μέλλον

Ιφιγένεια Σαμπάτη και Χρύσα Καράμπελα !

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ από το τρίτο σκαλοπάτι στις 19 Ιουνίου στου Σχοινιά, ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου και στο τουρνουά Κ19 της Ε.Σ.ΠΕ.Π. στις 17 Ιουλίου στην Πάτρα ανέβηκαν στην κορυφή!


Διακρίσεις που ήρθαν με σχεδόν δυο μήνες προπόνησης για τις οι καλαματιανές πετοσφαιρίστριες του Μεσσηνιακού Γ.Σ., Ιφιγένεια Σαμπάτη, και του ΝΟΚ, Χρύσα Καράμπελαοι οποίες το τριήμερο 5 έως 7 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του "Sailing the club" στο Σχοινιά συμμετείχαν ως αποκορύφωμα των προσπαθειών τους στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beachvolley Κ19. Εκεί το καλαματιανό δίδυμο, που για πρώτη φορά συνεργάστηκε φέτος στην άμμο, κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης (Παρασκευή 5/8) πέρασαν bye τον πρώτο γύρο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας κέρδισαν εύκολα τις Μίχου/Τζήλλα με 2-0 σετ(21-16, 21-7).
Την επομένη (Σάββατο 6/8) έπαιξαν με τις μετέπειτα πρωταθλήτριες Κλέπκου/Κουρτίδου, στάθηκαν πολύ καλά αλλά έχασαν με 2-0 σετ(17-21, 18-21). Το πρωί της Κυριακής (7/8) έπαιξαν για την είσοδό τους στα ημιτελικά με τις Γεωργιλά/Κάντα, ένα ζευγάρι με το οποίο δεν είχαν ξαναβρεθεί αντίπαλοι. Έχασαν το πρώτο σετ με 21-15, στο δεύτερο έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν το παιχνίδι αλλά τελικά ηττήθηκαν με 21-18.Έτσι έμειναν εκτός τετράδας αφήνοντας όμως γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κορίτσια προπονήθηκαν μαζί φέτος για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του πολλάκις πρωταθλητή Ελλάδας στο Beachvolley Μάνου Ξενάκη. Ακόμη κι έτσι, όμως, με λίγη τύχη θα μπορούσαν να πάνε ακόμη πιο ψηλά…
Ευχόμαστε στα δυο κορίτσια τα καλύτερα και να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Το σίγουρο είναι πως οι δυο αθλήτριες της πόλης μας, άφησαν παρακαταθήκη για το μέλλον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου