Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ"

Με αγιασμό και την πρώτη συγκέντρωση
αθλητών, προπονητή και διοικούντων!

ΚΑΛΗ αρχή και καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες ευχήθηκαν στο Σαββατιάτικο ξεκίνημά τους διοικούντες, προπονητές και αθλητές και αθλήτριες του νεοσύστατου Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας "Αριστόδημου".
Το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία των μελών του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Γεωργιόπουλο, των αθλητών και των αθλητριών του καθώς και αρκετών γονέων και φίλων, έγινε η πρώτη συγκέντρωση παράλληλα με τον αγιασμό από τον πάτερα Βαρθολομαίο και τον πάτερ Κώστα της ενορίας του Αγ. Ιωάννη Μεσσήνης.
«Ευχαριστούμε πολύ τον πάτερα, μοναχό, ηγούμενο, συγγραφέα και αδελφικό μου φίλο, Βαρθολομαίο, και τον παπά Κώστα της ενορίας του Αγ. Ιωάννη για την τιμή που μας έκαναν.
Επίσης όλους όσοι παραβρεθήκαν και μας εμπιστεύτηκαν. Καλή αρχή, υγεία και η πορεία του Αριστοδήμου να είναι όπως του αρμόζει!
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, γιατί η ζωή είναι αγώνας!» αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Από την πρώτη αυτή συγκέντρωση σηματοδοτείται η έναρξη και επίσημα της αγωνιστικής δραστηριότητας του νεοσύστατου Συλλόγου, ο οποίος μόλις πέρυσι ιδρύθηκε και εξέλεξε πρώτη διοίκηση. Μπορεί ωστόσο, ο Σύλλογος να μετρά λίγους μήνες ζωής, έχει ωστόσο φανερώσει περίσσια διάθεση για προσφορά στον αθλητισμό της περιοχής καθώς και στην ανάδειξη ενός εκ των αρχαιότερων αθλημάτων, της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης, αλλά και την ικανότητα να φέρει σε πέρας μεγάλες… αποστολές! Έχοντας ήδη φιλοξενήσει από τον περασμένο Μάιο δώσει εξετάσεις, αναλαμβάνοντας μια σπουδαία διοργάνωση αναπτυξιακού χαρακτήρα, συγκεκριμένα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Ελληνορωμαϊκή και την Ελευθέρα Πάλη, που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης παρουσία πλήθους κόσμου.
Προπονητής του Συλλόγου είναι ο Καθηγητής του ΕΠΑΛ Μεσσήνης, με ειδικότητα στην Ελευθέρα Πάλη και Ομοσπονδιακός προπονητής και βαλκανιονίκης, Γιώργος Ευθυμιάδης!


Εγγραφές και πληροφορίες

Θυμίζουμε ότι εγγραφές γίνονται καθημερινά το πρωί από τις 8 έως 10 και το απόγευμα από τις 6 έως τις 9 στα γραφεία του Συλλόγου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ ο απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός που θα χρειαστεί να αγοράσει κάθε αθλητής και αθλήτρια είναι τα ειδικά μποτάκια και ένα μαγιό. Όλα τα άλλα διατίθενται από τον Σύλλογο και τους χορηγούς του (φόρμες, μπλούζες, πετσέτες, οδοιπορικά, φαγητά κ.λπ).
Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Ιωάννη Καρατζά (δημοτική αγορά της Μεσσήνης), έναντι του μουσείου Κατσουλίδη. Εκεί μέλη του συλλόγου πραγματοποιούν εγγραφές μελών και αθλητών και παράλληλα παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά τα αθλήματα της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης και τα οφέλη τους.


(Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994939400, e-mail: aristodhmos2016@gmail.com)


2 σχόλια:

  1. Θυμίζουμε ότι εγγραφές γίνονται καθημερινά το πρωί από τις 8 έως 10 και το απόγευμα από τις 6 έως τις 9 στα γραφεία του Συλλόγου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ ο απαραίτητος αθλητικός εξοπλισμός που θα χρειαστεί να αγοράσει κάθε αθλητής και αθλήτρια είναι τα ειδικά μποτάκια και ένα μαγιό. Όλα τα άλλα διατίθενται από τον Σύλλογο και τους χορηγούς του (φόρμες, μπλούζες, πετσέτες, οδοιπορικά, φαγητά κ.λπ).
    Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Ιωάννη Καρατζά (δημοτική αγορά της Μεσσήνης), έναντι του μουσείου Κατσουλίδη. Εκεί μέλη του συλλόγου πραγματοποιούν εγγραφές μελών και αθλητών και παράλληλα παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά τα αθλήματα της Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης και τα οφέλη τους.(Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994939400, e-mail: aristodhmos2016@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή