Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΡΕΦΕΡΙ Ν. ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ

«Η Κηφισιά Α.Ε. …είναι αμείλικτη σε
διαιτησίες οι οποίες είναι ξεκάθαρα δόλιες»

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ανακοίνωση της Α.Ε Κηφισιάς συνοδεύεται από αίτημα διαγραφής του Μεσσήνιου διαιτητή Νίκου Τουρλομούση από τις λίστες της ΚΕΔ με την εξής φράση «Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε την διαγραφή του συγκεκριμένου «άρχοντα» της αναμέτρησης, αλλά είναι προφανώς αυτονόητο ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν είναι το βολικό για το ποδόσφαιρο», χαρακτηρίζοντας εχθρική την διαιτησία του και τα λάθη του καθόλου ανθρώπινα!
 «Βρισκόμαστε στην πολύ δύσκολη και λυπηρή θέση να αναφερθούμε στις αποφάσεις ενός διαιτητή, ο οποίος προσπάθησε να «παρουσιαστεί» ως ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής μιας παράστασης η οποία έφτασε στα όρια της θεατρικής επιθεώρησης. Δυστυχώς, με την έναρξη του πρωταθλήματος μας αναγκάζουν να εκφράσουμε την δυσφορία μας η οποία φτάνει στα επίπεδα της έντονης αγανάκτησης και δηλώνουμε με παρρησία ότι είναι η πρώτη φορά που τα λάθη του συγκεκριμένου διαιτητή δεν ήταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. αποφεύγει να αναφέρεται σε διαιτητές και αποφάσεις τους όταν τα λάθη τους προέρχονται από ανεπάρκεια αλλά είναι αμείλικτη σε διαιτησίες οι οποίες είναι ξεκάθαρα δόλιες.

Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο η αναμέτρηση είχε και τηλεοπτική κάλυψη και για αυτό το λόγο ζητάμε το DVD, οπότε και θα επιβεβαιωθούν τα δια γυμνού οφθαλμού «διαιτητικά» εγκλήματα του Τουρλομούση και της παρέας του. Δεν τους προσφωνούμε κύριους, γιατί έτσι θα θίξουμε όλο το φίλαθλο κοινό που άφησε το σπίτι του και την οικογένεια του με σκοπό να παρακολουθήσει έναν αγώνα και τελικά παρακολούθησε μια παρωδία.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Καταλογίστηκαν 30 φάουλ εναντίον της ομάδας μας με χιλιάδες εφευρετικούς τρόπους υπόδειξης, 7 κίτρινες κάρτες (ακόμη και σε ποδοσφαιριστή που εκτελούσε προθέρμανση) ενώ στην αντίπαλη ομάδα ως εκ θαύματος ΚΑΜΙΑ, ανύπαρκτα οφσάιντ, συνεχείς παρατηρήσεις στο πάγκο και γενικά μια προκλητική στάση και συμπεριφορά εναντίον της ομάδας μας. Με μια φράση, ΟΛΑ εναντίον μας. Είναι αυτονόητο ότι απαιτούμε την διαγραφή του συγκεκριμένου «άρχοντα» της αναμέτρησης, αλλά είναι προφανώς αυτονόητο ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί δεν είναι το βολικό για το ποδόσφαιρο.
O Μεσσήνιος ρέρερι Νίκος Τουρλομούσης

Η παρούσα ανακοίνωση δεν έχει στόχο να αναφερθεί στην αντίπαλη ομάδα με την οποία μας δένουν δυνατοί αθλητικοί δεσμοί και της ζητάμε να μας χορηγήσει το βίντεο της αναμέτρησης ώστε να το καταθέσουμε στην Κ.Ε.Δ. ώστε επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει μια ποδοσφαιρική λύση.
Υ.Γ.: Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο η καταγωγή των διαιτητών «έπαιξε» καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων. Θυμίζουμε σε όποιους ασθενεί η μνήμη τους ότι φρικτά παράπονα εναντίον διαιτητών της συγκεκριμένης ένωσης από αντιπάλους συγκεκριμένου ανθρώπου, είχαν γίνει κατ’ επανάληψη κατά την εξέλιξη του περσινού πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής . Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί και φέτος.
Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της Κηφισιάς Α.Ε.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου