Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΑΝΗΣ BC:

Με υποσχετική ενός έτους στην
ΕΑ Πατρών ο Δημήτρης Τσουλέας

ΣΤΗΝ πρωτεύουσα της Αχαΐας μετακομίζει λόγω σπουδών ο νεαρός μπασκετμπολίστας του Πήγασου Μάνης BC, Δημήτρης Τσουλέας. Η μετοίκησή του τον αναγκάζει να αλλάξει και αθλητική στέγη αφήνοντας για μια χρονιά τον Πήγασο Μάνης φορώντας τη φανέλα της ιστορικής ΕΑ Πατρών.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσουλέας «μετακομίζει» στην πατρινή ομάδα με υποσχετική ενός έτους. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την μεταγραφή με υποσχετική ενός χρόνου του αθλητή μας Τσουλέα Δημήτρη (1996 - 1.96) λόγω σπουδών στην ιστορική ομάδα της Ε.Α. Πατρών που αγωνίζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία της Ε.Σ.Κ. Αχαΐας-Ηλείας και πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό για την άνοδο στην Γ' εθνική.
Ο Δημήτρης, ένα παιδί χαμηλών τόνων, όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και εξαιρετικός αθλητής ενώ το μπάσκετ είναι πραγματικά τρόπος ζωής γι' αυτόν καθώς δεν έχασε ποτέ του προπόνηση, δεν αρνήθηκε ποτέ να κάνει οτιδήποτε για την ομάδα και να την βοηθήσει όπως μπορούσε!
Πέρυσι ο Δημήτρης ήρθε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία μας και πρώτος στα τρίποντα χωρίς μάλιστα να έχει πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια του ενώ αναμένεται να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και στην νέα του ομάδα. Σίγουρα τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα αλλά εφόσον υπάρχει θέληση θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος παίχτης.

Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά και υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου