Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντιπρόεδρος στο νέο Δ.Σ.
ο Μεσσήνιος Γιώργος Τσιμικλής

Στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος στην Αθήνα, ο Μεσσήνιος Γιώργος Τσιμικλής.

Στις εκλογές εκπροσωπήθηκαν και ψήφισαν 34 Ενώσεις (Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ζακύνθου, Ηλίας, Ημαθίας, Θεσσαλίας, Καβάλας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κυκλάδων Λάρισας, Μεσσηνίας, Πειραιώς, Πέλλης, Πιερίας, Πρέβεζας, Ρεθύμνης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου) έναντι των 23 στις προηγούμενες εκλογές της ομοσπονδίας κατά τις οποίες ο καθηγητής διαιτησίας, πρώην πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου και διαιτητής Α΄ εθνικής κ. Τσιμικλής, συγκεντρώνοντας 32 ψήφους, έναντι των 18 που είχε πάρει στο παρελθόν, εξελέγη για μια ακόμη φορά στο Δ.Σ. της Ο.Δ.Π.Ε. Άμεσα έγινε η συγκρότηση του νέου Σώματος, κατά την οποία κατέλαβε την θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας.
Το γεγονός αυτό φανερώνει την εκτίμηση των συναδέλφων του στο πρόσωπό του. Παράλληλα, η εκλογή αυτή είναι μια επιτυχία του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας, καθότι τυγχάνει ο κ. Τσιμικλής να είναι μέλος αυτού!
Όπως είναι αναμενόμενο, η Ομοσπονδία αναμένει πλέον την κατάθεση του Νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει να δοθούν αρμοδιότητες στην οργανωμένη διαιτησία (σ.σ., ΟΔΠΕ) ήτοι ονομασίες διαιτητών, προαγωγές διαιτητών, επιμορφωτικές συγκεντρώσεις διαιτητών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου