Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Απόλυτη στήριξη στον Νίκο Φρούσο
και δυο προσθήκες στο ρόστερ

ΑΝΕΥ βάσης και μακράν από την ισχύουσα πραγματικότητα χαρακτήρισε πρόσφατο δημοσίευμα που θέλει εκτός ομάδας τον προπονητή Νίκο Φρούσο, με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών. Η φημολογία προφανώς ξεκίνησε διότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα των Φιλιατρών παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, μην έχοντας ακόμη γευτεί τη χαρά της νίκης και πέραν της λευκής ισοπαλίας στην πρεμιέρα με το Διαβολίτσι, μετρά ακόμη τρεις ήττες από Μιλτιάδη, Πάμισο και Ολυμπιακό Καλαμάτας!
Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα έκανε γνωστή την πρόθεση της ομάδας να προσθέσει δυο ακόμη ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την Εράνη και συνάμα να αναδείξουν τις ικανότητες και τα προσόντα των ήδη υπαρχόντων παικτών.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ηρεμία στην ομάδα και ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στον Νίκο Φρούσο.
Απόλυτη ηρεμία διατηρήθηκε στο χθεσινό συμβούλιο της Εράνης όπου έγιναν μερικές αναδιαρθρώσεις σε καθήκοντα μελών και συζητήθηκε η επόμενη μέρα στην ομάδα. Προτάθηκε να βρεθούν κάνα δυο παίκτες να ενισχυθεί η ομάδα και από εκεί και μετά να κοιτάξουν να πάρουν το High Percent των ήδη υπαρχόντων παικτών.
Ως προς το θέμα με τον προπονητή, η διοίκηση εξέφρασε την ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ στο πρόσωπο του Νίκου Φρούσου βάζοντας ΤΕΛΟΣ στις φήμες που κυκλοφορούσαν από την Κυριακή το βράδυ για αντικατάσταση του.

Δημοσίευμα που κυκλοφόρησε περί αντικατάστασης του Νίκου Φρούσου δεν έχει καμία βάση και απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου