Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην
Καλαμάτα η δράση «Οδήγηση και Αλκοόλ»

Με «φιλικά» αλκοτέστ, λήψεις ενδείξεων στο αλκοολόμετρο και αναμνηστικά δώρο εμπλουτίζεται η δράση «Οδήγηση και Αλκοόλ» - Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Καλαμάτα το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.
Η δράση γίνεται «Οδήγηση και Αλκοόλ» γίνεται με πρωτοβουλία και συντονισμό του Παναγιώτη Παπαντωνίου, την αρωγή της Τροχαίας και σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της οδού Αμφείας και εντάσσεται στο πλαίσιο εκδηλώσεων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» για 10η συνεχόμενη χρονιά, για την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας, ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση.
Κύριος στόχος της δράσης που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην αρχή της οδού Αμφείας, είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για την Οδική Ασφάλεια, με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους και κεντρικό μήνυμα ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».
Στο πλαίσιο της δράσης, στην αρχή της οδού Αμφείας, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας θα κάνουν «φιλικά» αλκοτέστ σε πολίτες συζητώντας για τα επιτρεπτά όρια του αλκοόλ στην οδήγηση. Παράλληλα όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν την ένδειξη στο αλκοολόμετρο την ώρα του τεστ και θα πάρουν ένα αναμνηστικό δώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου