Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Να …υποτάξει τις Αμαζόνες
θα επιχειρήσει σήμερα ο Μεσσηνιακός!
 ΜΑΡΙΑ ΧΑΣΚΟΥ: «Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ» 

ΤΟ «DOUBLE» στα εντός έδρας ματς και δυο πρώτα του πρωταθλήματος της Α2 θα επιδιώξει σήμερα ο Μεσσηνιακός, δίνοντας έτσι αντίκρισμα στην θετική πρεμιέρα και δυνατό βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια. Σήμερα το απόγευμα η Γωγώ Σουρή και οι παίκτριές της υποδέχονται την νεοφώτιστη ομάδα των Αμαζόνων, θέλοντας να γιορτάσουν τη δεύτερη νίκη της χρονιάς με τον κόσμο τους να γεμίζει την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου, δημιουργώντας την μοναδική ατμόσφαιρα που καθιστά την έδρα της πόλης καυτή και για πολλούς απροσπέλαστη…

Μαρία Χάσκου: «η ομάδα πρέπει να υπερασπιστεί
την περσινή της θέση στην κατάταξη»
«Οι Αμαζόνες είναι μια καλή ομάδα που μόλις κέρδισε την άνοδό της από το τοπικό Αθήνας και διαθέτει στο ρόστερ της έμπειρες παίκτριες αλλά και αρκετές νεότερες», μας είπε η Μαρία Χάσκου ερωτηθείς για το σημερινό ματς και εν συνεχεία επισήμανε πως παρότι νεοφώτιστη, η σημερινή αντίπαλος διαθέτει αρκετή δυναμική. Στο ερώτημα κατά πόσον ο Μεσσηνιακός είναι έτοιμος για το «2 στα 2» μας είπε: «Έτοιμες είμαστε και η νίκη είναι ο στόχος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι εύκολη! Όλα τα παιχνίδια τα φοβόμαστε, ειδικά τα πρώτα. Οι Αμαζόνες είναι καλή ομάδα, όχι αδιάφορη!» και τόνισε πως «όλα εξαρτώνται από εμάς».
Στα σημεία που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, τα οποία με την εμπειρία της η δυναμική ακραία με εμπειρία ως λίμπερο κρίνει πως μπορούν να κάνουν την διαφορά είναι: «Η συγκέντρωση και το σέρβις, είναι θέμα τακτικής!»

Η Μαρία Χάσκου μετά το πρόσφατο χειρουργείο που έκανε είναι καλύτερα και ήδη πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο ματς της περασμένης Κυριακής απέναντι στους μαχητικούς Ίωνες. Μέρα με τη μέρα, βεβαίως, νοιώθει όλο και πιο έτοιμη για να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστική mode. Ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως πλέον στον Μεσσηνιακό όλες οι παίκτριες νοιώθουν πως βρίσκονται «σπίτι» τους. Η ενωτική διάθεση που υπάρχει από την ίδια την προπονήτρια Γωγώ Σουρή, τις νέες συμπαίκτριες της και όλο το επιτελείο του τμήματος βόλεϊ του Μεσσηνιακού, έδωσαν την αίσθηση του οικείου κλίματος από την πρώτη ημέρα στη Μαρία Χάσκου και τις νέες παίκτριες του Μ.Γ.Σ., κι αποτελούν μεγάλο κίνητρο για περισσότερη και σκληρότερη προσπάθεια, ώστε ως ομάδα να επιτύχουν όσους στόχους βάλουν τη φετινή σεζόν. Μιλώντας για στόχους σε αυτό που φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα στον Μεσσηνιακό όπως μας εξηγεί και η έμπειρη ακραία είναι πως «η ομάδα πρέπει να υπερασπιστεί την περσινή της θέση στην κατάταξη. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος, με καλή απόδοση να φέρνουμε θετικά αποτελέσματα».
Η καλή διάθεση και συνεργασία, το εποικοδομητικό κλίμα απουσία ανταγωνισμού με κοινό στόχο είναι η χρυσή τομή και τα στοιχεία που επιφέρουν την αναγκαία ισορροπία σε ένα πολυπληθές, και ταλαντούχο ρόστερ όπως αυτό που διαθέτει φέτος ο Μεσσηνιακός.
Στα αγωνιστικά, η Αθηνά Ζερίτη θα απουσιάσει και στο δεύτερο ματς λόγω σπουδών, όπως βεβαίως και η Βυθούλκα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και άπαντες δίνουν ραντεβού σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας για το δεύτερο «ροζ φύλλο» της χρονιάς!
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Γιαννακάκος και Χριστοδουλόπουλος.
Σχεδόν όλα τα ματς του Ομίλου γίνονται σήμερα, πλην του αγώνα του ΓΑΣ Μεσσαράς- ΟΠΕΡ, ως κάτωθι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΦΟ Βριλησσίων - ΕΑ Πατρών (Παπαδογιάννης, Μαύρος)
Μεσσηνιακός ΓΣ 1888 - ΑΟΝ Αμαζόνες (Γιαννακάκος, Χριστοδουλόπουλος)
ΑΣΠ Ίωνες - ΓΣΚ Ηρακλής (Παπαχατζής, Τουμπανάκης)
ΓΣ Χαλανδρίου - ΓΣ Πετρούπολης (Πικραμένος, Οικονομοπούλου)
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΑΣ Μεσσαράς - ΟΠ Ρεθύμνου (Βογιατζής, Μπρέλλας)

Σίσσυ Τριάντου


Φωτό: Παναγιώτης Μουστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου