Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

16 ομάδες με 48 και πλέον αθλητές στο πρώτο
ομαδικό μίνι πρωτάθλημα για αρχάριους και νέα μέλη

ΜΕ τη συμμετοχή 16 ομάδων συνεχίζεται το πρώτο ομαδικό μίνι πρωτάθλημα για αρχάριους και νέα μέλη που διοργανώνει ο νεοσύστατος Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας (Πίνγκ Πονγκ). 
Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε δυο ομίλους των οκτώ και στο τέλος των 7 αγωνιστικών οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την τελική κατάταξη και την τετράδα!
Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι εξής: «Spinmasters», «Ασυμβίβαστοι», «Τομάτες με γεύση», «Τομάτες με άρωμα», «Άτρωτοι», «Kopi Luwak», «Coffee Island», «Legends», «Κύτταρο BAR», «Διαφοροζώ», «Ταΰγετος», «Block Pass», «Pharmacists and friend», «Dapa Doopa», «Sniper's» και «Racket Boys».

Οι αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και τα Σαββατοκύριακα.
Στην πρώτη ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλια και δωροεπιταγή αξίας 100 € προσφορά των S/M Μουργή. Στη 2η ομάδα θα απονεμηθούν μετάλλια και δωροεπιταγή αξίας 70 € από τα Cosmos Center, στην 3η ομάδα θα δοθούν μετάλλια και δώρο ένα τραπέζι για 4 άτομα στο εστιατόριο "La Mangiona" και τέλος στην 4η ομάδα θα δοθούν μετάλλια και μια δωροεπιταγή αξίας 50 € από το "Εργαστήρι".


Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα 1ης ημέρας
 «Dapa Doopa»- «Άτρωτοι»   3-4
«Spinmasters» - «Ασυμβίβαστοι»     3-4
«Pharmacists and friend» - «Άτρωτοι»      4-2
«Τομάτες με άρωμα» - «Pharmacists and friend»          4-1
Αποτελέσματα 2ης ημέρας
«Άτρωτοι» - «Ασυμβίβαστοι» 0 – 4
«Ασυμβίβαστοι» - «Dapa Doopa»    4 – 0

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα 1ης ημέρας
«Τομάτες με γεύση» - «Kopi Luwak»        1-4
«Coffee Island»- «Τομάτες με γεύση»        0-4
Αποτελέσματα 2ης ημέρας
«Legends» - «Ταΰγετος»         4 – 1
«Ταΰγετος» - «Τομάτες με γεύση»    2 – 4




Ευχάριστη έκπληξη και τιμή για τον νεοσύστατο όμιλο αποτέλεσε η προ ημερών παρουσία του πρώην παίχτη της Εθνικής Ελλάδας, πρώην πρωταθλητή και αθλητή του πινγκ πονγκ, Ντανιέλ Τσιοκα. «Τον ευχαριστούμε για τις συμβουλές του και τις μπαλιές που έπαιξε με αθλητές του ομίλου μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου