Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΛΥΡΑΣ

Επανεξελέγη πρόεδρος η Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά

ΞΕΠΕΡΑΣΕ, κάθε προηγούμενο παρά την κρίση των ημερών, παρουσία δεκάδων γυναικών διεξήχθησαν οι εκλογές το βράδυ της Κυριακής 13 Νοεμβρίου στο δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας!
Η τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του τ. δημαρχείου Ιθώμης, παρουσία της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργίας Δημητρακοπούλου, όπου η απερχόμενη πετυχημένη πρόεδρος Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά (σ.σ επανεξελέγη μετά συγκρότηση του νέου προεδρείου), παρουσίασε στον απολογισμό της, το έργο που επιτέλεσε με τις συνεργάτιδές της, την προηγούμενη διετία.

ΟΡΑΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΩΝ  ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΗ ΒΑΛΥΡΑ

Επίσης, η κ. Συκιωτάκη που έλκει την καταγωγή της από το Ηράκλειο Κρήτης, σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όραμά της και του καινούριου Δ.Σ. του συλλόγου της, είναι «την προσεχή διετία 2016-18 να πάρει "σάρκα και οστά" η ολοκλήρωση της ανακατασκευής των εγκαταστάσεων των γραφείων του Σιδηροδρομικού Σταθμού και του περιβάλλοντα χώρου του ΟΣΕ Βαλύρας, ο οποίος λειτουργούσε ανελλιπώς από τον περασμένο αιώνα  το 1901 (!) και δυστυχώς έκλεισε και εγκατέλειψαν στο έλεος των παραβατικών στοιχείων, το σιδηροδρομικό δίκτυο στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, και να τον διαμορφώσουμε ήδη έχουμε ξεκινήσει, σε έναν πολιτιστικό πολυχώρο, όπου θα στεγαστεί ο Σύλλογος Γυναικών, τα τέσσερα "4" τμήματα παραδοσιακών χορών με την καθηγήτρια χορού κ. Τόνια Ηλιοπούλου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιθώμης του Αστέρα, και όλοι οι Σύλλογοι και φορείς που έχουν ενεργό δράση στην όμορφη κωμόπολη της Ιθώμης του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης, από τον οποίο χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη.»

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Εξάλλου, με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, σε ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Βαλύρας, ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες, για την παρουσία τους στην Γενική Συνέλευση και την συμμετοχή τους στις εκλογές, για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την συγκρότησή του σε Σώμα και έχει ως κάτωθι:
Πρόεδρος: Αγάπη Συκιωτάκη-Μπουρολιά
Αντιπρόεδρος Ευτυχία Μπουρολιά-Κατζάκη
Γεν. Γραμματέας: Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου-Μπουρίκα
Ταμίας: Σοφία Μπούτση-Καρύδη
Τακτικά Μέλη: Χριστίνα Μπάκα-Βασιλοπούλου, Μαρία Σταθοπούλου-Καρύδη και Δήμητρα Κλειώτη-Παπαδοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου