Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με ενισχυμένο ρόστερ θα επιδιώξει την
γρήγορη παραμονή στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ εμφάνιση του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μπάσκετ της Α΄ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα κάνει ο Ευκλής Καλαμάτας τη σεζόν που κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.
Με τον Ηλιά Στακιά να συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον σύλλογο για μια ακόμη σεζόν, η ομάδα του «Ευκλή» αισιοδοξεί σε μια θετική πορεία. Πέρυσι ως νεοφώτιστος στην κατηγορία ο ΕΥΚΛΗΣ, κατάφερε να τερματίσει στη μέση της κατάταξης ,στην έβδομη θέση, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στον πρώτο γύρο και σημειώνοντας αξιόλογες νίκες απέναντι σε αντιπάλους που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία. Φέτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή σε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Η ομάδα του Ευκλή με όπλο την εμπειρία της περσινής σεζόν και φυσικά τη θέληση να πάει ψηλότερα, αισιοδοξεί φέτος πετυχαίνοντας γρήγορα τον πρωταρχικό της στόχο και σ’ αυτό αναμένεται να συμβάλει το αρκετά ενισχυμένο ρόστερ, θα επιδιώξει ακόμη και την είσοδό της στα playoff!
Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του «Ευκλή» παρουσιάστηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας στα τοπικά ΜΜΕ. Τους δημοσιογράφους καλωσόρισε ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ, Χρήστος Λυμπερόπουλος, και εν συνεχεία παρουσίασε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Πρόκειται για την εταιρεία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων «Agrexpo A.E – Γκούμας Γεώργιος», που παρέχει αθλητικό υλικό, το ταξιδιωτικό γραφείο «Katsiris Travel, που καλύπτει μέρος των μετακινήσεων στους εκτός έδρας αγώνες και το πρατήριο καυσίμων Sotiras στο Ασπρόχωμα που παρέχει αθλητικό υλικό.
Από την Διοίκηση του Συλλόγου, εκτός του εφόρου του τμήματος Χρήστου Λυμπερόπουλου, το παρόν στην επίσημη παρουσίαση έδωσαν ο επανεκλεγείς πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης , η α’ αντιπρόεδρος Ελένη Οικονομοπούλου και ο β’ αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Κωνσταντόπουλος. Οι παραπάνω, εκ μέρους των υπολοίπων μελών του ΔΣ απηύθυναν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Καπερνόπουλο Χάρη , Ιατρό ειδικό Παθολόγο  Διαβητολόγο ο οποίος έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τον ιατρικό έλεγχο των αθλητών που είναι απαραίτητος για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. 

Οι μεταγραφές και το ρόστερ

Ακολούθως ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Στακιάς, παρουσίασε τις νέες μεταγραφές που είναι οι εξής αθλητές Ευάγγελος Γαρίνης (θέση 1), Γιάννης Κανελλόπουλος (θέση 4), Νίκος Καραμολέγκος (θέση 5), Άγγελος Λαμπρόπουλος (θέση 4), Κώστας Λυμπερόπουλος (θέση 2), Γιάννης Μεϊμετέας (θέση 2) και Παναγιώτης Τσαφόλιας (θέση 4).
Ειδικότερα, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ του Σ.Π.Ο.Κ. «Ο Ευκλής» για το 2016 – 2017 αποτελούν οι κάτωθι παίκτες:
ΘΕΣΗ 1: Άγγελόπουλος Αλέξανδρος, Γαρίνης Βαγγέλης, Κόης Γιάννης και Καράμπελας Γιάννης .
ΘΕΣΗ 2: Μεϊμετέας Γιάννης, Βλαχογιαννόπουλος Κώστας, Λυμπερόπουλος Κώστας και Βεργινάδης Δημοσθένης.
ΘΕΣΗ 3: Γερμανός Αλέξης, Λιανός Τάκης, Εμμανουήλ Ειρηναίος και  Χασανάκος Ηλίας.
ΘΕΣΗ 4: Τσαφόλιας Παναγιώτης, Λαμπρόπουλος Άγγελος, Κανελλόπουλος Γιάννης και Κάλλας Παναγιώτης.
ΘΕΣΗ 5: Γιατράκος Παναγιώτης, Γκούμας Δημήτρης, Καραμολέγκος Νίκος, Χριστοδουλάκης Γιώργος, Κισκίρας Πέτρος και Μανωλάκης Παναγιώτης.

Αν και πρώτος στόχος είναι η παραμονή

"καλοβλέπουν" την είσοδο στα playoff…

Στην συνέχεια δόθηκαν συνεντεύξεις από τους παίκτες Τσαφόλια Παναγιώτη, Γερμανό Αλέξανδρο, Λιανό Παναγιώτη και τον προπονητή Ηλία Στακιά με τον τελευταίο να επισήμανε πως «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία. Στη συνέχεια θα επιδιώξουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Πάντως τόσο ο νεαρός προπονητής όσο και οι παίκτες της ομάδας, ανέφεραν ότι οι φετινοί στόχοι της ομάδας δεν περιορίζονται στην παραμονή στην κατηγορία αλλά φτάνουν μέχρι και την είσοδο στα playoff…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου