Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΣΦΥΡΙΓΜΑ" ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Ο Απόλλωνας θα ζητήσει τη νίκη στο
ραντεβού Κυπέλλου της Κυριακής απέναντι
στα Λύκαια Μεγαλόπολης

 ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, Ο ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΙΚΗΣ!



Ο ΧΡΟΝΟΣ μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης και οι πετοσφαιρίστριες του έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει την προετοιμασία τους, επιδιώκοντας το καλύτερο μέσα από σκληρή δουλειά και ήδη φαντάζουν ως ένα από τα φαβορί του Γ΄ Ομίλου του νέου Περιφερειακού Πρωταθλήματος βόλεϊ Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου.
Ο φετινός Απόλλωνας, άλλωστε, χτίστηκε πάνω στις γερές βάσεις του παρελθόντος και ενισχύθηκε με νέο «αίμα» ικανό να κάνει τη διαφορά και να συμβάλει τα μέγιστα στους υψηλούς στόχους που θέτουν φέτος στο τμήμα βόλεϊ του καλαματιανού Συλλόγου. Το έμψυχο δυναμικό που έχει στη φαρέτρα του ο έμπειρος και ικανός προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης αποτελείται από τις παίκτριες που χρόνια τώρα φορούν τη φανέλα: Γιώτα Καραγλάνη (Π), Βάσω Θάνου (Λ), Άντζυ Καζάκη (Λ), Βίνα Νιάρχου (Κ), Μαρία Πλαγιανού (Κ), Βίκυ Κουφού (Α), Νίκη Σκορπιδέα (Α), Βούλα Καπόγλη (Α), Σάσα Σκαφιδά (Α), Δήμητρα Παπουτσή (Δ), Βασιλεία Πετράκη (Κ), Αποστολία Κυρτσάκη (Δ), Γωγώ Χριστοπούλου (Α) και τα ακόλουθα νέα πρόσωπα που μαζί με την «παλιά φουρνιά» παικτριών επιβεβαιώνουν τους υψηλούς στόχους: Ερμιόνη Ιωσηφίδη (Π), Θεώνη Μπούνα (Λ), Βερόνικα Κοτσώρη (Δ), Μαρία Ταζούδη (Δ), Νίκη Καραχάλιου (Α), Ελένη, Εξηνταβελόνη (Α), Βασιλική Μπελογιάννη (Α), Γιώτα Χαλβατσιώτη (Α), Φωτεινή Αντωνοπούλου (Α), Μιράντα Κουτσουροπούλου (Κ). Οι δυο τελευταίες ήλθαν με υποσχετική από τον Μεσσηνιακό.
Ο πρώτος γύρος του νέου Τοπικού Περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου και με το πρώτο σφύριγμα της χρονιάς αντίπαλος του Απόλλωνα θα είναι ο εξίσου φιλόδοξος φέτος σύλλογος του Σπαρτιατικού! Η χρονιά ξεκινά με ντέρμπι και το μόνο σίγουρο για την εφετινή κούρσα είναι πως έχει να παρουσιάσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και μοναδικό θέαμα.
Φυσικά, στόχος των καλαματιανών θα είναι η νίκη με το «Καλημέρα», ώστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και …τρίποντο σε τρίποντο να έρθει γρήγορα η επιθυμητή άνοδος!

Κυριακάτικο
απόγευμα με Κύπελλο!

Η επίσημη δράση της χρονιάς παρόλα αυτά ξεκινά πριν το πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος, καθώς μεσολαβεί το Κύπελλο της ΕΣΠΕΠ, όπου ο Απόλλωνας έχει δηλώσει συμμετοχή. Στόχο έχει τις νίκες και μια αξιοπρεπή εμφάνιση και αντίπαλο σε πρώτη φάση θα βρει τα Λύκαια Μεγαλόπολης. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό της Παραλίας, στις 5:30 το απόγευμα και ο Μπάμπης Μυτσκίδης μιλώντας στη «Φ» εξήγησε πως το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του, παρόλα αυτά δεν υπάρχει παιχνίδι που η ομάδα του δεν θα «κυνηγήσει»!
«Ο στόχος είναι πάντα να κερδίσουμε. Ωστόσο το Κύπελλο είναι για εμάς περισσότερο παιχνίδια προετοιμασίας, με δεδομένο πως τα φιλικά είναι δύσκολα να γίνουν, είναι σημαντικό να συμμετέχουμε και να συνεχίσουμε στο θεσμό. Δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, αλλά εάν περάσουμε θα έχουμε την ευκαιρία για περισσότερα παιχνίδια μέχρι με το πρωτάθλημα που ξεκινά στις 20 του μηνός!»
Στα αγωνιστικά, την βασική 6αδα που θα βρεθεί στο ταραφλέξ αυτή την Κυριακή θα πλαισιώσουν εκτός απροόπτου οι Καραχάλιου (Δ), Ιωσηφίδου (Π), Αντωνοπούλου και Κοτσιώρη ή Κουφού (Α), Κουτσουροπούλου και Νιάρχου (Κ) και Θεώνη Μπούνα (Λ).
Από κει και πέρα, δεν έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις ακόμα η έμπειρη ακραία Ελένη Εξηνταβελόνη  που πρόσφατα γέννησε, ενώ αρκετές ημέρες στο γήπεδο μετρά η Μαρία Πλαγιανού.

Συνεχίζουν με μεγάλο

ενδιαφέρον οι Ακαδημίες

Τα μυστικά και την αγάπη τους του Βόλεϊ με τη νέα γενιά πετοσφαιριστών και πετοσφαιριστριών μοιράζονται κάθε Σαββατοκύριακο οι προπονητές του Απόλλωνα Καλαμάτα. Ο επικεφαλής προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, η διπλωματούχος προπονήτρια Νίκη Καραχάλιου και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Άντζη Καζάκη, υπεύθυνοι προπονητές των Ακαδημιών του Απόλλωνα, διδάσκουν τις βασικές αρχές του ολυμπιακού αθλήματος στα πολυάριθμα νέα αγόρια και κορίτσια που τα πρωινά (10:00 με 11:00) του Σαββατοκύριακου στο κλειστό του Πολυκλαδικού Λυκείου Καλαμάτας παίζουν, διασκεδάζουν, κοινωνικοποιούνται, αποκτούν αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να λειτουργούν σε ομαδικά πλαίσια, αναπτύσσονται και δυναμώνουν.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6945 592 782.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου