Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Στην 1η και 2η θέση στην κατηγορία κοριτσιών οι Αγγελική Αδαμοπούλου και Μαρισέλ Ξάνθη

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST «ΓΥΘΕΙΟ 2016»

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθησαν για 15η συνεχόμενη χρονιά οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ιστιοπλοΐας Optimist «Γύθειο 2016» το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας και σε συνεργασία με την Ε.Ι.Ο (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία). Στους αγώνες συμμετείχαν πέντε όμιλο της Νοτιοδυτικής Ελλάδας («Βιανδύνη» Ελιάς Λακωνίας, «Νέστωρ» Πύλου, ΝΑΣΚ «Αιόλου», Ν.Ο. Καλαμάτας «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» και φυσικά του Ν.Ο. Λακωνίας) με 33 σκάφη!
Λόγω άπνοιας και καταιγίδας την πρώτη ημέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες, την δεύτερη ημέρα έγιναν 4 ιστιοδρομίες με ήπιο άνεμο ανοικτά του λιμένα Γυθείου σε στίβο ολυμπιακού τραπεζίου.  Ο αγώνας διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία, με δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιδείξουν το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και τον ευγενή συναγωνισμό που προϋποθέτει το άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Οι ιστιοπλόοι του ΝΟΚ ξεχώρισαν για μια ακόμη φορά με την άρτια τεχνική και το φυσικό ταλέντο τους κατακτώντας αρκετές διακρίσεις.
Αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης από τις Αγγελική Αδαμοπούλου και Μαρισέλ Ξάνθη, αντίστοιχα, στην κατηγορία κοριτσιών και του Γιώργου Λημνιού που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία αγοριών 11χρονα.
Επίσης, η Μαρισέλ Ξάνθη κατέκτησε και την 1η θέση στα κορίτσια 11χρονα.
Πολύ καλά στοιχειά επέδειξαν όλοι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στον προπονητή τους Παναγιώτη Λημνιό, και απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!
Για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας συμμετείχαν επίσης οι εξής αθλητές: Πατικοπούλου Άρτεμις, Πατικόπουλος Δημήτριος, Αδαμόπουλος Κων/νος, Τσαπάρα Διονυσία, Σιαφακας Αλέξανδρος και Σιαφακας Αριστοτέλης.
Την αποστολή ακολούθησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και Έφορος Νοτιοδυτικής Ελλάδος και Ιόνιων Νήσων Δημήτριος Κακαλίκας.
Κατά την απονομή των επάθλων η Πρόεδρος του Ν.Ο. Λακωνίας Έλενα Σιάγκρη ευχαρίστησε τους αθλητές, τους συμμετέχοντες ομίλους, τους προπονητές και τους συνοδούς ‐γονείς και επισήμανε την εμπειρία  που απόκτησαν οι αθλητές με τη γνωριμία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ομίλων και αθλητών και τέλος ευχήθηκε καλή αγωνιστική συνέχεια και πρόοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου